Начало Начално образование и ПГ Първокласничка от СУ „Вичо Грънчаров" в топ 3 математици в област Велико Търново

Първокласничка от СУ „Вичо Грънчаров" в топ 3 математици в област Велико Търново ПДФ Печат Е-мейл

15matematiakС най-добър резултат на националното математическо състезание "€žЕвропейско кенгуру" сред учениците от всички училища в 1-зи клас з градовете Горна Оряховица, Велико Търново и Лясковец се класира възпитаничката на горнооряховското училище СУ "Вичо Грънчаров" Кристина Енчева. Класирането й отрежда престижното 3-то място със 65 точки от 224 участници от първи клас в област Велико Търново, изпреварена само с 2 точки от ученик от Павликени и с 1 точка от първолак от гр. Свищов. Областният кръг на състезанието се проведе на 23 март 2019 г. и в него взеха участие ученици от 1-ви до 12-ти клас от цялата страна.

Кристина, която е ученичка в първи"€žА" клас на СУ "Вичо Грънчаров", с преподавател г-жа Ваня Недкова, наскоро направи кай-високото постижение сред първокласниците в Горна Оряховица като взе единствения сребърен медал в града от зимния кръг на международното математическо състезание "Математика без граници" в което се състезаваха 3923 първолаци от цял С8ЯТ.

Да поздравим Криси за отличните резултати!

http://regnews.net/bg/parvoklasnichka-ot-su-vicho-grancharov-e-v-top-3-na-matematitsite-v-oblast-veliko-tarnovo/#.XKR9K1Uzbcs