Начало Актуално Актуално НАЦИОНАЛНИ УЧЕНИЧЕСКИ СЪСТЕЗАНИЯ „МНОГОЗНАЙКО“

НАЦИОНАЛНИ УЧЕНИЧЕСКИ СЪСТЕЗАНИЯ „МНОГОЗНАЙКО“ ПДФ Печат Е-мейл

IMn1229 ЗЛАТНИ, 15 СРЕБЪРНИ И 20 БРОНЗОВИ МЕДАЛА СПЕЧЕЛИХА УЧЕНИЦИ ОТ СУ "ВИЧО ГРЪНЧАРОВ" ОТ I КРЪГ НА НАЦИОНАЛНИ УЧЕНИЧЕСКИ СЪСТЕЗАНИЯ "МНОГОЗНАЙКО"- "МЛАД ХУДОЖНИК", "РОДНА РЕЧ" И "АЗ ЗНАЯ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ".

В състезанието "Млад художник" първо място и златен медал заслужиха Кристина Енчева от IIIа, Владимир Христов от IVа, Магдалена Йонова и Йоана Славчева от IVб и Борислав Дончев от IVв клас.

Mn13На второ място и сребърни медали се класираха Емануела Стефанова, Ванеса Иванова, Йоанна Йорданова и Ема Апостолова от Ia.

С бронзов медал се окичиха учениците Николай Иванов от Iа , Никол Димова от Iб, Християна Касакова, Теодора Йорданова и Сияна Първева от IIIа, Денислав Цареев, Радостина Кръстеваи Кристияна Димитрова от IIIб.

В състезанието "Родна реч" участваха 20 ученици от нашето училище, а 18 от тях са носители на медали. Златен медал заслужиха Даниел Иванов, Виктория Иванова и Михаел Христов - IV б, Николай Иванов и Пламена Димитрова от Iа, Никол Димова от Iб.

Mn14Сребърни медали получиха Радослав Гатев, Ивона Русева и Денислава Бочукова от IIб, Кристина Енчева и Сияна Първева от III а.

Бронзови медали си закичиха Елина Йонова и Ралица Георгиева от IIб, Михаел Григоров, Христиан Димитров и Стефан Попов от III а, Неврие Ахмед и Йоана Славчева от IVб.

Грамоти за участие получиха Теодора Йорданова и Пламен Петров от III a.

34 ученици взеха участие състезанието "Аз зная английски език". Златни медалисти станаха са Елина Йонова и Камелия Бочева от IIб, Кристина Енчева IIIа, Иван Бъчваров, Владимир Христов и Мария Костадинова от IVа и Йоана Славчева от IVб, Веселин Иванов, Калоян Попов и Зорница Стефанова от Va, Александра Шумкова , Калоян Капнилов и Искра Йорданова от Vб, Венелин Цветков, Димитър Лонгинов и Пламен Николов от VIа, Рая Панова и Румен Попов от VIб.

Mn15Сребърни медали за Емил Добрев, Елица Дачева и Мелек Николова от II а, Радослав Гатев от II б, Сияна Първева, Радослава Николаева и Иво Бончев от III а и Даниел Иванов от IV б.

Бронзови медали получиха Ванеса Иванова и Алекс Цонков от II a и Михаел Григоров от IIIa.

Грамоти за участие получиха Христиан Димитров от IIIа, Елица Иванова от IVa, Виктор Йорданов от Vа и Мохаммед Вахдан от VIб.

Ученическите състезания "Многознайко" са предназначени за ученици I-VII клас и имат за цел да стимулират логическото мислене, въображението и паметта на учениците; да възпитат у тях чувство на надпревара за знания и постигане на успехи

Отличните знания и труда на нашите ученици и техните учители са оценени и възнаградени подобаващо.

Поздравления за достойното представяне на ученици и учители и им пожелаваме здраве и още по-големи успехи!