Начало Актуално Актуално ЛЮБИМОТО СЪСТЕЗАНИЕ “SPELLING BEE” ОТНОВО УСПЯ ДА НИ УСМИХНЕ

ЛЮБИМОТО СЪСТЕЗАНИЕ “SPELLING BEE” ОТНОВО УСПЯ ДА НИ УСМИХНЕ ПДФ Печат Е-мейл

SB junior winnerПърви място за Кристина Енчева от III a клас в състезанието по правопис "Spelling Bee" в категория 1-4 клас, с учител Диана Николова и първо място за Румен Попов от VI б клас вкатегория 5-7 клас, с учител Пламена Кръстева. Почетните втори места заслужиха Даниел Иванов от IV б клас в категория 1-4 клас и Павлина Станчева от V в клас в категория 5-7 клас.

Кристина Енчева ще има възможност да продължи с надпреварата в спелуването на думички на английски език като наш представител в онлайн състезанието Spelling Bee JuniorChallenge в началото на месец май, а Румен Попов и Павлина Станчева ще представят нашето училище на регионалния кръг на състезанието за категория 5-7 клас, което ще се проведе онлайн в края на месец март.

Независимо от нестандартната и изпълнена с много предизвикателства учебна година,СУ "Вичо Грънчаров" не пропусна да се включи и да организира състезанието по правопис на английски език "Spelling Bee+. В непринудена и приятелска атмосфера нашите усърдни пчелички премериха знания и умения. Благодарим на всички ученици за положените усилия, детската спонтанност и радостта, която ни доставиха със своята изява.

Пожелаваме на нашите пчелички - победители и техните учители -Пламена Кръстева, Боряна Кирилова и Диана Николова да бъдат неуморни и все така прилежни, за да могат да се подготвят и за следващата стъпка от това интересно съвместно приключение.