Начало Хуманитарни дисциплини Книгата „Земята на мечтите” на Любослава Христова ученичка в осми клас - сбъдването на една мечта!

Книгата „Земята на мечтите” на Любослава Христова ученичка в осми клас - сбъдването на една мечта! ПДФ Печат Е-мейл

 knigaP5039318В СОУ „Вичо Грънчаров” в Актовата зала на 3 май 2010г. от 14.30ч. се състоя  представянето на книгата „Земята на мечтите” от  младата авторка Любослава Христова  - ученичка в осми клас.

Тази книга ще ви потопи в един нов, по-различен свят, изпълнен с много приключения, смели битки, красота, романтика и безкрайни мечти. В нея всеки ще намери нещо за себе си. За най-малките – вълшебните същества и животни, за по-големите момичета – първите трепети на любовта, за момчетата – смели битки и хитри злодеи. А за най-възрастните – шанс да преоткрият детето в себе си. И понеже човек вярва най-вече на очите си, най-неоспоримото доказателство за тези думи е случващото се в този момент – сбъдването на една мечта!

Мечтите се сбъдват, стига да вярваме в тях и да се потрудим за постигането им. Но не трябва да се взираме в миналото или да отправяме взор в бъдещето, в търсене на тях. Нека живеем тук и сега!KnogaP5039331