Начало Гордост Днес Най-добрите математици- традицията продължава

Най-добрите математици- традицията продължава ПДФ Печат Е-мейл

matematiciС много престижни награди приключи математическата състезателна 2013-2014 година. На 12.04.2014г. се проведе Великденското математическо състезание. Във Великотърновска област повече от 600 ученици премериха математическите си знания и умения.

От СОУ”Вичо Грънчаров” участваха 57 ученици и се представиха отлично като заеха много призови места. Най-многобройна бе групата на първокласниците-133-ма, а Светлозара Колева зае второто място с 66 от 75 точки. Отлично се представи и Кристияна Янкова. От групата на четвърти клас Георги Кръстев е седми от 54 ученици, а Християна Христова е девета. Петокласникът Тодор Петров отново зае престижното второ място и изпревари ученици от ПМГ гр. Габрово. В първата десятка с отлични резултати са неговите съученици Кристиян Генчев и Александър Монев.От шестокласниците най-добре се представи Вилиан Попов –шесто място.

Многобройна бе групата на седми клас – 89 ученици . Калина Хаджиниколова се класира на второ място, а Маринела Славова е четвърта.

Отлично се представиха учениците от гимназиален клас. Деветокласничката Габриела Николова отново е в първата шестица- на пето място. От единайсти клас Христиана Стоева се класира на първото място в областта, а Светослав Цанев на пето. И за да завършим закономерността – успехи и в последния дванайсти клас. Марияна Савова зае трето място, а Христина Христова се класира на седмо място.

 Честито на победителите! Пожелаваме много успехи !

Светъл и весел Великден!