Начало Гордост Днес Статуетка, грамота и много награди за успеха.

Статуетка, грамота и много награди за успеха. ПДФ Печат Е-мейл

12-не на-DSC03614Заслужена награда на участниците от СОУ"Вичо Грънчаров" с проекта „ СПРЕТЕ ДОТУК И ЗАПОЧНЕТЕ НА ЧИСТО”. След номинацията последваха и наградите. Екипа с ръководител Даниела Христова получи грамота, статуетка и много награди от различни министерстав за положения труд.

Пресконференцията за награждаването на финалистите в седмото издание на Националния ученически конкурс „Проектът на нашия клас за живот без тютюнев дим” се пордеде на 18 юни (четвъртък) от 13.00 часа в залата на 4 етаж в Министерство на здравеопазването - МЗ.Министър Москов и министър Кралев поздравиха финалистите в конкурса „Проектът на нашия клас – за живот без тютюн“.

111-Не на-DSC03650„Не пушете, за да бъдете по-здрави, по-умни и по-успешни“, това каза пред учениците и учителите д-р Петър Москов.

В събитието взеха участие още заместник-министърът на образованието и науката г-жа Ваня Кастрева, заместник-министърът на културата г-н Боил Банов и г-н Христо Христов, съветник към Представителството на Европейската комисия в България.

http://regnews.net/bg/dvama-ministri-nagradiha-proekt-na-sou-v-grancharov/#.VYPXn_ntmko

http://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/moskov-km-decata-ne-pushete-za-da-bdete-po-zdravi-/

 

111-gramota Daniela

1111IMG 2016