Начало Актуално Актуално Писмо до Дядо Коледа.

Писмо до Дядо Коледа. ПДФ Печат Е-мейл

PoschtaДецата от І "в" клас посетиха Районната пощенска станция в Горна Оряховица, за да изпратят своето писмо до Дядо Коледа. Така малчуганите се включиха в конкурса на Български пощи за най-красиво писмо до добрия старец. Децата спазиха изискванията да сложат пощенска марка от 0.65 лв. и с надежда изпратиха своята пощенска пратка. По време на гостуването си в пощенската станция, малчуганите проявиха интерес и към работата на пощенските служители. Те услужливо им показаха какво се случва на различните работни места-как се приемат писмата, как се обработват колетите, как се разпределят получените пратки. Най-интересният момент за хлапетата бе възможността всеки сам да удари пощенско клеймо.
Когато децата видят на място каква е същността на работата, тогава ясно осъзнават важността на всяка професия, коментира учителката им Даниела Велчева.
Това е поредната инициатива на малчуганите от І"в"клас. В края на ноември децата си организираха Седмица на бащата и така се запознаха с различните професии на татковците на своите съученици.