Начало Актуално Актуално „Да дарим надежда и доброта”

„Да дарим надежда и доброта” ПДФ Печат Е-мейл

11koleden bazar IMG 2167За поредна година показахме, че в СОУ "Вичо Грънчаров" традициите са живи и се предават от поколение към поколение. По инициатива на дванадесетокласниците на 07.12.2015 г. в СОУ "Вичо Грънчаров" се проведе традиционният коледен базар. В инициативата се включиха всички ученици от І до ХІІ клас. Със своята всеотдайност, бъдещите абитуриенти успяха да мотивират и привлекат всички ученици в благородната си инициатива. За поредна година активно в кампанията се включиха ученици и родители от ІІІ а клас , които изработиха причудливи коледни украшения и сладки. Учениците от VІ в клас, предоставиха ръчно изработени сувенири, които се купуваха с благотворителна цел. С коледни картички, играчки и картини, изработени ръчно, участваха ученици от почти всички класове.

11 koleden IMG 2170Предизвикалата огромен интерес акция събра 342 лева. Сумата бе предоставена за лечение на дете от нашето училище. Завладени от коледния дух на добротата сем. Иванови, чрез дъщеря си дариха 100 лв. за да подпомогнат лечението на детето.

Благотворителната инициатива на нашите ученици доказа, че когато вложиш сърце и душа в това, което правиш, ти винаги успяваш.

Отворихме сърцата си за да дарим надежда и добрина. Ние вярваме в добрите дела.

Огромна благодарност на всички съхранили доброто и милосърдието в сърцата си.