Начало Проекти Проекти Смисълът на езиковото обучение

Смисълът на езиковото обучение ПДФ Печат Е-мейл

11 DSCN1330На 11.05.2016 г. се проведе срещата на учители и ученици с представители отсдружение "Международни инициативи за сътрудничество", в рамките на проект "Steps 4 LIFE" (Capacity building), финансиран от програма Еразъм+ и доброволци от Уганда, Филипините, Мексико, Непал, Индонезия и Виетнам.

Учителите и учениците от СОУ "Вичо Грънчаров"по проект "YOUropeans on the move-migrants between integration and tradition" на програма "Еразъм +", КД 2 представиха с помощта на презентация работата си по проекта до момента, реализираните мобилности и изработените продукти при посещенията си в Италия, Белгия, Кипър, Франция и Гърция, както и домакинството на СОУ "Вичо Грънчаров" през май 2015 г.

Колегите доброволци, гости на срещата разказаха за работата си по проекта "Steps 4 LIFE". Те бяха впечатлени от учениците ни, участници в проекта Еразъм + от постигнатите от тях до момента резултати и от отличните им езикови умения. Гостите разгледаха училището ни и се запознаха с работата на ученическата столова, библиотека, дейностите на ателиетата по изобразително изкуство, модерното компютърно обучение в залите по ИТ и мултифункционалните кабинети за езиково обучение.