Начало Начално образование и ПГ "Майсторете ръчички за радост на всички

"Майсторете ръчички за радост на всички ПДФ Печат Е-мейл

1 srachniНа 29.10.2018 г., в навечерието на Деня на народните будители, в Музикално-изложбената зала на СУ"Вичо Грънчаров" се проведе първата от поредицата срещи между учениците от първи клас на училището и деца от 5 до 7 години от град Горна Оряховица и техните родители. Работилничката по приложни изкуства "Майсторете ръчички за радост на всички" предостави възможност на всяко дете да изработи красив предмет.

1 rabotilnica nЗайчета, ежковци, кошници с плодове, апликации с есенни листа и природни материали, забавни пъзели бяха само част от нещата, които малчуганите изработиха в десетте тематични къта, подпомогнати от учителите в начален етап и първокласниците. Много настроение създаде и арт-сцената, на която всяко желаещо дете можеше да се изяви. Певци и рецитатори зарадваха гостите със своя талант. Най-много овации събра Христиан Ивайлов Димитров, ученик от I"а" клас, с вдъхновеното изпълнение на поемата "Хаджи Димитър" от Христо Ботев.

Това е първата от поредицата срещи в Деня на отворените врати на училището. В края на месец ноември нашите малки приятели ще се състезават и забавляват в състезанието "Бързи, смели, сръчни". Очакваме Ви!