Начало Физическо възпитание и спорт УСПЕХИ НА УЧЕНИЦИ ОТ СУ „ВИЧО ГРЪНЧАРОВ“ В СПОРТА

УСПЕХИ НА УЧЕНИЦИ ОТ СУ „ВИЧО ГРЪНЧАРОВ“ В СПОРТА ПДФ Печат Е-мейл

1 taikuondonПетима са медалистите от СУ "Вичо Грънчаров"€ в плувния празник "И аз мога".

Над 120 млади плувци се включиха във второто издание на Плувния празник ,организиран от клуб "Етър 2000" и Община Велико Търново. В турнира взеха участие ученици от шест плувни клуба от Велико Търново, Горна Оряховица и Асеновград.

Състезанието беше разделено на четири възрастови групи, в които младите плувци показаха различни техники и стилове на плуване. Горди сме, че възпитаници на СУ "€žВичо Грънчаров" се представиха отлично и заслужено спечелиха пет медала в трета и четвърта възрастова група. Памела Христова от IV " а" клас се класира на първо място и завоюва златен медал, сребърен медал получи Преслава Георгиева от VI "а" клас, а бронзови медала отидоха при учениците от V "а" клас - Виктория Костова, Мартин Георгиев и Кристиян Цанев!

11 nБронзов медал от международно състезание по таекуондо €в гр. Ниш - Сърбия спечели Пламен Николов от IV клас. Четвъртокласникът се представи отлично в група С, раздел POOMSAE. Пламен тренира в клуб "INVICTA" - Г. Оряховица от 5 години, с треньор Стефан Купичков и е носител на сребърни и бронзови медали в национални състезания.

Пожелаваме Ви още много спортни успехи, ученици!