Начало Актуално Актуално Коледна работилничка

Коледна работилничка ПДФ Печат Е-мейл

koledna88 nУченици и учители от начален етап , децата от подготвителна група, тяхната учителка и родители отвориха коледна работилница в СУ "€žВичо Грънчаров". В дейността се включиха и учители от ЦДО, прогимназиален и гимназиален етап.

Малчуганите, подкрепени от своите учители и родители изработваха коледни сувенири- сурвакници, венци, свещници... Децата работиха усърдно и показаха сръчност и изобретателност. Сурвакниците бяха направени в традиционен български облик, а останалите изделия впечатлиха със своята пъстрота, разнообразие и фантазия.

По време на усърдната работа, талантливи възпитаници на СУ "Вичо Грънчаров" поздравяваха и вдъхновяваха участниците в работилницата . Децата от II"а", II"б" и III"б" представиха коледни песни и стихчета. Талантливите Кристина Енчева от II"€а" клас и Преслава Георгиева от VII"а" клас впечатлиха всички присъстващи с музикални изпълнения.

Водещ на събитието бе г-жа Михаела Антова, а г-н Стефан Печикамъков‚ се грижеше за настроението на присъстващите с музикална композиция. Директорът на училището - г-жа Нели Атанасова, и заместник-директорът - г-жа Анета Кожухарова, уважиха събитието.

Изделията ще бъдат изложени на традиционния Коледен училищен базар на 16 декември. Събраните средства ще бъдат дарени на инициативата Запали коледна звезда.