Начало Актуално Актуално "Моето коледно чудо"

"Моето коледно чудо" ПДФ Печат Е-мейл

20 12 0090 modifiedТалантливите ученици на СУ "Вичо Грънчаров" са отличени в традиционния конкурс на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Тази година той беше под надслов "Моето коледно чудо" и фокусира вниманието на подрастващите върху свързаността на хората и вярата, че Коледният дух на празнично общуване, съпричастност и добротворчество са радост за всички.

Четирима от нашите творци бяха отличени и в двете категории на конкурса.

В раздел "Изобразително изкуство" в най-малката възрастова група Евгения Крусева от III"€žв" клас завоюва трето място, а във втора възрастова група същото отличие получи Светла Александрова от V "а" клас.

В раздел "Литература" в първа възрастова група трето място зае Мартин Илиев от ІV "б" клас, а Ралица Василева от ХІ "€žа" клас зае второ място при най-големите.

Победителите получиха наградите си от кмета на Общината инж. Добромир Добрев и от заместник-кмет Пламен Мадемов, който е и председател на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. На церемонията по награждаване на победителите в конкурса присъстваха Румяна Матеева, заместник-председател и Владимир Врангов, секретар на комисията, директори на училища, учители, родители.

В навечерието на Рождество желаем на всички участници и отличени творческо вдъхновение и много награди през Новата година.

https://regnews.net/news/15766819872117/18-detsa-otlichi-obshtina-gorna-oryahovitsa-v-konkursa-moeto-koledno-chudo