Начало Актуално Актуално Честит празник!

Честит празник! ПДФ Печат Е-мейл

n atanasovaУважаеми учители, ученици, родители, приятели,
Днес Средно училище „Вичо Грънчаров“ чества своя патронен празник.
198 години традиция, вплела в себе си опита на миналото, силата на настоящето, изпълнено с предизвикателства и вярата в утрешния ден. Училище с история, реалност и бъдеще, в което расте нашето утре!
За първи път посрещаме Деня на нашето училище различно. За първи път празничната шумотевица и суетнята около настъпващия празник е заменена от тишината, а пустите училищни коридори са в очакване отново да влети бурния детски смях.
Всички ние – учители, ученици и родители, изправени пред предизвикателство, избрахме заедно да продължим напред. Проявихме сила на характера и преодоляваме ограниченията. Всички трудности във времето, през което преминаваме заедно ни правят по-силни.
Най-важното в нашето училище сте Вие, нашите ученици и екипът от преподаватели.
Най ценното е връзката, която изграждаме между всички нас в учебните часове, във формалните и неформални разговори, в творческите изяви.
Уважаеми колеги, благодаря Ви за ентусиазма, професионализма, всеотдайността и упоритостта! Вие давате на младите хора знания, увереност и сила, с които да вървят смело напред. Нека запазим възрожденския плам, любовта към учениците, отговорността към родителите. Пожелавам Ви здраве и енергия, търпение и вяра!
Скъпи ученици,
Бъдете здрави, уверени и дръзки! Бъдете мечтатели и постигайте целите си! Бъдете добри хoра, бъдете истински, бъдете…! Вие сте надеждата и бъдещето!
Ние, вашите учители се гордеем с вас!
Уважаеми родители,
Благодаря Ви за подкрепата и доверието! Благодаря за активното участие в благотворителните кампании, за Вашата всеотдайност в името на децата и доброто!
Скъпи учители и ученици, които сте оставили частица от себе си в нашето училище. Непреходна е магнетичната връзка с училището. Ние пазим, ние помним и надграждаме вашия опит и постижения!
Поднасям уважението си на всички, които са писали и пишат историята на Средно училище „Вичо Грънчаров“!
Очакваме деня, в който ще се върнем в училище по-силни, по-можещи, по-уверени и по-мъдри!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Нели Атанасова
Директор на СУ „Вичо Грънчаров“,
гр. Горна Оряховица