Начало Актуално Актуално Oтговорна подготовка и сериозното отношение

Oтговорна подготовка и сериозното отношение ПДФ Печат Е-мейл

122 10 Габриел МирелаДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА УЧЕНИЦИ ОТ СУ"ВИЧО ГРЪНЧАРОВ"НА ОБЛАСТНИЯ КРЪГ НА НАЦИОНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА РЕЧЕВИ И КОМУНИКАТИВНИ УМЕНИЯ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

Габриел Савов от VIII а клас и Мирела Станева от XI а клас, с учители Пламена Кръстева и Аделина Райкова-Костова, заслужиха III-то място, съответно в I-ва и II-ра възрастова група, на областния кръг на състезанието през учебната 2020/2021 година.

Учениците разсъждаваха върху цитат на Алберт Айнщайн "LogicwilltakeyoufromAtoB. Imaginationwilltakeyoueverywhere."€, показаха аналитично и логическо мислене, аргументираха се пред комисия от трима специалисти. На състезанието присъства представител от РУО-Велико Търново - г-жа Вера Петрова, старши експерт по чужд език и по майчин език. Лично тя поздрави учениците и техните учители с писмо до директора на СУ "€žВичо Грънчаров"- г-жа Нели Атанасова, в което сподели впечатленията си за много високото ораторско майсторство, спокойствие и увереност на участниците: "Всичко това напълно съответства на отговорната подготовка и сериозното отношение, както от тяхна страна, така и на подкрепящата среда, създавана от учителите по английски език и целия екип на училището."

Благодарим на г-жа Вера Петрова за прекрасните думи!

Поздравяваме нашите ученици и учители и им желаем още по-големи успехи!