Начало Актуално Актуално Oлимпиадата по български език и литература

Oлимпиадата по български език и литература ПДФ Печат Е-мейл

Отлично представяне и първи резултати на областния кръг на олимпиадата по български език и литература за ученици от СУ "Вичо Грънчаров"

06 04 news 99 1За поредна година нашите ученици от V и VI клас се класират в челните места на областния кръг на олимпиадата по български език и литература. На първо място, с 28 точки от 30 максимални, се класираха Искра Йорданова Йорданова от V"€žб€" клас и Павлина Маринова Станчева от V"в"€ клас, а Мартина Ивелинова Григорова от VI €ž"б" се нарежда на престижното 3 място в областта.

Много достойно се представиха всички петокласници и шестокласници от училище, които участваха в състезанието: Игнат Игнатов от V"€žа"€, Александра Шумкова и Калоян Капнилов от V"б", Денислав Христов от V"в"и Мирослава Цанкова от VI"а"€ клас.

Въпреки, че обучението се провежда от разстояние в електронна среда, момичетата и момчетата показаха отлични знания и мотивация.

Поздравления за достойното представяне на нашите ученици и техните учители Пепа Колева и Петя Русева! Поздравления за Вас, родители!