Начало Актуално Актуално Отново на върха

Отново на върха ПДФ Печат Е-мейл

23ma7 nС гордост споделяме успехите на ученици от СУ "€žВичо Грънчаров" на Финален кръг на Международен турнир "Математика без граници", гр. Несебър. Нашето училище беше представено от три млади дами, които в предварителни кръгове защитиха право на участие на финала. Талантливите момичета ни зарадваха с пълен комплект медали. Златен медал спечели Кристина Енчева от III "а" клас, с класен ръководител Ваня Недкова, сребърен медал грабна Ивона Русева, с бронзов медал се окичи‚ Денислава Бочукова II "б" клас, И двете момичета са ученички на Даниела Велчева. Златният и сребърният медали са единствени в съответните възрастови групи в област Велико Търново, а бронзовите са два в областта.

Трудолюбие, постоянство, знания, умения, аналитично и логическо мислене наредиха достойните грънчаровци сред победителите. Криси се състезава със 195 третокласници от страната, Ивка и Дени с 226 второкласници.

Браво, момичета! Пожелаваме на Вас и Вашите учителки нови успехи и покоряване на още върхове в областта на математиката!

Адмирации за Вас, родители!