Начало Актуално Актуално Четвъртокласници пътешестваха в света на фантазията с Вал Стоева

Четвъртокласници пътешестваха в света на фантазията с Вал Стоева ПДФ Печат Е-мейл

Val 6Виртуална среща или истинско пътешествие реализираха учениците от 4. "€žа" клас на СУ "€žВичо Грънчаров"- Горна Оряховица с техния класен ръководител - госпожа Ваня Недковаи активното съдействие на библиотекаря Виолета Панова. В рамките на един час техен екскурзовод бе госпожа Вал Стоева -“ председател на съвета на фондация "Детски книги" и координатор на националната кампания за насърчаване на четенето - "€žБисерче вълшебно".

Вал Стоева пренесе децата в света на художествената измислица и представи любими книги на малките читатели. Учениците имаха възможност да чуят любопитни и интересни истории, да споделят за своя читателски опит, да представят свои любими книги и герои.

Четвъртокласниците бяха впечатлени от големия брой книги, които техният гост познава и обещаха да не прекъсват връзката си с книгите, защото те са съкровищницата, от която може да черпим непрекъснато.

Любовта към четенето и доброто настроение по време на срещата с госпожа Стоева са повод и за обещана втора среща, която неуморните читатели от 4. "а" клас очакват с нетърпение.