Начало Актуално Актуално СЪС СЕДЕМ ЗЛАТНИ, ЧЕТИРИ СРЕБЪРНИ И ПЕТ БРОНЗОВИ МЕДАЛИ СЕ ОКИЧИХА УЧЕНИЦИ ОТ СУ „ВИЧО ГРЪНЧАРОВ” ОТ

СЪС СЕДЕМ ЗЛАТНИ, ЧЕТИРИ СРЕБЪРНИ И ПЕТ БРОНЗОВИ МЕДАЛИ СЕ ОКИЧИХА УЧЕНИЦИ ОТ СУ „ВИЧО ГРЪНЧАРОВ” ОТ ПДФ Печат Е-мейл

17 113В първия присъствен учебен ден, радостта от срещата с любимите приятели и учители е двойно по-голяма, защото можем да се поздравим с отличното представяне в есенния кръг на международното състезание "€žМатематика без граници" В него, традиционно възпитаницитена нашето училище, се нареждат на призови места. След отличното представяне във финалите през лятото в гр. Несебър, донесло пълен комплект медали, и тази учебна година започва с успехи. Талантливите ни математиците премериха сили с участници от 23 страни по светаи заслужиха 7 златни, 4 сребърни и 5 бронзови медали. Злато завоюваха Стефани Стефанова, Таня Петрова и Хрисия Божкова от 1 б клас, Пламена Димитрова от 2 а клас, Денислава Бочукова и Ивона Русева от 3 б клас и Кристина Енчева от 4 а клас. Сребърните медали са за Александра Цареева, Ана Атанасова и Искрен Минков от 1 б клас и Николай Иванов от 2 а клас, а бронзовите отличия - за Крисиан Илиев, Михаил Христов и Надежда Недялкова от 1 а клас, Никол Йорданова от 1 б клас и Йоана Димитрова от 10 а клас.Особено щастливи са най-малките участници - първокласниците, които отбелязаха прекрасен резултат още при първото си участие в престижния форум.

Труд, постоянство, приложимост на знанията и подкрепа - това са стълбовете на успеха, които водят Грънчаровци към нови постижения в математиката! Поздравления за отличията на всички медалисти и участници, на техните родители и учители! Желаем Ви успех и в следващите кръгове на състезанието!