Начало Гордост Днес наградени математици

наградени математици ПДФ Печат Е-мейл

Нови успехи на математиците от СОУ” ВИЧО Грънчаров” на ХХІ математически турнир „Иван Салабашев” във Велико Търново, организиран от Природо-математическа гимназия "Васил Друмев" и  Съюз на математиците в България-секция - В.Търново.

 

„Преди 4 години посрещнах в моя клас едно малко срамежливо момче. Не можех да предположа,че това скрито в скута на майка си плахо дете,ще бъде моя активен състезател по математическите турнири и състезания. Вече четвърта година Тодор Руменов Петров, подкрепян и окуражаван от учителката си и майка си,печели първите места на престижните математически състезания-само за тази година трето място на турнирите”Черноризец Храбър „ и „Иван Салабашев”,а само преди няколко дена беше завоювано и „обещаното” първо място на Коледното математическо състезание. При Тошко победите са двойни, защото и увереността и куража, които придобива в битките, са залог за бъдещите му успехи и в житейски план.”

                          Това сподели неговата първа учителка Елизабета Станкова, която е уверена, че успехите на едно дете винаги са плод на здравото сътрудничество между родител и учител.

za saita gramota 2za saita gramota 1za saita gramota 3za saita gramota 4za saita gramota 5za saita gramoti 6