Начало Проекти Проекти НАЦИОНАЛЕН ОНЛАЙН КРЪГ-„ЦВЕТНА ОЛИМПИАДА“

НАЦИОНАЛЕН ОНЛАЙН КРЪГ-„ЦВЕТНА ОЛИМПИАДА“ ПДФ Печат Е-мейл

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА 

Със съдействието на РИО на МОН,

Българска академия на науките, Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Асоциация на учителите по български език и литература

НАЦИОНАЛЕН ОНЛАЙН КРЪГ

ЕЛЕКТРОННО ИЗДАНИЕ

УКАЗАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ И РЕГЛАМЕНТ

Националният онлайн кръг в „Цветна олимпиада“ е съревнование, което се провежда едновременно в цялата страна по български език и литература, английски, немски и френски езици, математика и информационни технологии. 

Организация:

Времетраене: един астрономически час (60 минути)

Дата: 28 април 2015 г.  Начало – 14:00 ч  Край – 15:00 ч.

Провеждане:

Организира се в училищата. Директорите на училищата определят квесторите и задълженията им. По изключение и представяне на основателна причина на участника да не присъства в училището, се допуска решаване на задачите у дома при наличието на компютър или лаптоп с достъпна интернет връзка.

Участието не е анонимно и е индивидуално. В националния онлайн кръг могат да участват ученици, които са се класирали и са заели първо място на областния кръг в „Цветна олимпиада“. Учениците се допускат до решаване на теста посредством име, фамилия, e-mail, които са предварително предоставени на организаторите. Не се допуска повторно влизане в платформата след като участникът веднъж е излязъл от системата. При повторно влизане се зачита само първият резултат.

при възникнали въпроси, Вили Минчева, тел. 0886 555 559