Начало Хуманитарни дисциплини С вдъхновение и творчество

С вдъхновение и творчество ПДФ Печат Е-мейл

IMG 20161014 140442Националната седмица на четенето в СУ "Вичо Грънчаров" започна с изложба на читателски дневници на ученици от първи до шести клас.

Седмите и петите класове изработиха презентации и постери, свързани с творчеството на Христо Ботев и древногръцките митове.

На 13.10.2016г. в актовата зала на училището се организира "Работилница за творческо писане"€.Талантливи деца представиха авторски творби от различни жанрове – есета , приказки, стихотворения, разкази. И малки, и големи впечатлиха публиката със своите творчески заложби и умения.

Маратонът на четенето завърши на 14.10.2016г. с инициатива, в която ученици от първи до осми клас рецитираха любими стихове и четоха откъси от избрани творби.

Прави впечатление интереса на децата и желанието им да се изявяват в областта на литературата и да обогатяват вътрешния си свят, докосвайки се до разнообразно в тематично и жанрово отношение творчество.

Директорът на училището- г-жа Николинка Попйорданова, поздрави участниците за проявения ентусиазъм и им пожела да вярват в своите способности