Начало Проекти Международни СОУ”Вичо Грънчаров” работи по проектите eTwinning.

СОУ”Вичо Грънчаров” работи по проектите eTwinning. ПДФ Печат Е-мейл

От три години СОУ”Вичо Грънчаров” работи по проектите eTwinning.

http://www.etwinning.net/bg/pub/index.htm

  • За добрата си работа училището получи специален етикет за добра и значима работа , с който се отличават само определени партньорски училища за бързата им и ефектна дейност. В тази връзка училището е сертифицирано и има знак за качество по тази програма. Този знак е присъден от Центъра за развитие на човешки ресурси и Националното звено за координация eTwinning.
  • eTwinning е дейност към програмата за Учене през целия живот на ЕС. eTwinning е част от програма eLearning на Европейската комисия
  • С добър баланс между използване на ИКТ и дейности в клас, eTwinning проектите се фокусират върху всеки учебен предмет. Информацията дава вдъхновение при създаването на собствени идеи за проект и при търсенето на подходящ партньор. Тя подпомага училищното сътрудничество в Европа, чрез използването на Информационни и Комуникационни Технологии (ИКТ), осигурявайки поддръжка, инструменти и услуги, за да улесни училищата във формирането на краткотрайни и дълготрайни партньорства във всички области и предмети.