Начало Проекти Проекти УЧАСТИЕ В ИНИЦИАТИВАТА „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“ 2018

УЧАСТИЕ В ИНИЦИАТИВАТА „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“ 2018 ПДФ Печат Е-мейл

1 menidgar IMG 20181030 125029Седемнадесетото издание на инициативата на Джуниър Ачийвмънт България "Мениджър за един ден"се проведе на 30 октомври 2018 г. Участието на СУ "Вичо Грънчаров" като организация домакин в това начинание е вече традиционно. Така се дава възможност на възпитаниците на училището и други желаещи да се запознаят отблизо с управлението и дейностите на учебното заведение.

Макар и само за ден ученици от девети клас заеха няколко основни мениджърски позиции в училището. Мартина Йорданова беше директор, Станислава Люцова беше заместник-директор, а Иван Иванов -педагогически съветник.

2 menidsar IMG 20181030 124823Младите сътрудници се запознаха с мисията, визията, стандартите на работа и етичните практики в училището и отговорностите и задълженията на заеманата от тях длъжност. Присъстваха в работни срещи през учебния ден, изпълняваха задачи, бяха насърчавани да предлагат идеи и да изказват мнения.

В края на работния ден учениците, влезли в ролята на своите ръководители споделиха, че са се докоснали до нещо много интересно и вълнуващо, придобили са увереност в собствените си сили и се чувстват удовлетворени.

За участието си в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България младите мениджъри получиха сертификати.