Начало Актуално Актуално Коледа в СУ „Вичо Грънчаров“- един незабравим празник на добротата

Коледа в СУ „Вичо Грънчаров“- един незабравим празник на добротата ПДФ Печат Е-мейл

11 IMG 20181220 094736Днес, 20.12.2018 г, в СУ "Вичо Грънчаров" бе организиран благотворителен коледен базар по инициатива на учениците от 12 клас и учителския колектив. Каузата, която вдъхнови организаторите, бе свързана с Ивелин Дачев, хандбалист от клуб „Локомотив“, град Горна Оряховица, който се нуждае от средства за възстановяване от сериозна травма.

Всички ученици - и малки, и големи подготвиха коледни сувенири, картички, кулинарни изкушения, ръчно изработени украшения и плетива. Кулминацията на събитието бе музикалното изпълнение от трима гайдари: Стефан Печикамъков - учител по музика в СУ "Вичо Грънчаров", Атанас Пеев и Спиридон Русков, гости на тържеството. Хорото, което се изви, бе съпроводено от звуците на традиционния народен инструмент. Това допринесе за празничното настроение и събуди много вълнение и емоции.

1 2 IMG 20181220 094217Коледният дух и желанието да се помогне на един млад човек обедини всички - ученици, учители и гости, и превърна този базар в един незабравим празник на добротата.