Начало Профили Изкуства - Изобразително изкуство

Профил "Изкуства" - Изобразително изкуство
Поощрителна награда в Националния ученически конкурс „Куба – далечна и близка”. ПДФ Печат Е-мейл

1-1-1На ІІІ-то издание на Националния ученически конкурс „Куба – далечна и близка” в раздел „Рисунки и приложни творби”, поощрителна награда получи Цветелина Стефанова . 2-2

Наградата и бе връчена на тържество в Националния дворец на децата, гр. София, лично от извънредния и пълномощен посланик на Република Куба в Република България Херардо Суарес Алварес. 3-3

Конкурса се организира от : Министерство на образованието, младежта и науката, Асоциацията за приятелство “България – Куба”, Синдикатът на българските учители, Централният съвет на Българския антифашистки съюз, Националният дворец на децата, Съюзът на българските писатели, Съюзът на българските  журналисти със съдействието на и Посолството на Република Куба в Република България. Целта на конкурса е децата в България да научат повече за приятелска Куба и за връзките между българския и кубинския народ; младите хора от двете страни да се опознаят взаимно помежду си.

 
Национален конкурс – изложба за детска рисунка „Св. Трифон Зарезан” – Сунгурларе`2010 ПДФ Печат Е-мейл

Hristijan-DSC02413

 

 

В ежегодния Национален конкурс – изложба за детска рисунка „Св. Трифон Зарезан” – Сунгурларе`2010, Християн Ангелов от ІХ клас спечели поощрителна награда с компютърна рисунка.

 
Националнен конкурс за детска рисунка на тема ”Вода за всеки, вода завинаги” ПДФ Печат Е-мейл

MoreВ националния конкурс за детска рисунка на тема ”Вода за всеки, вода завинаги”, наши ученици участваха с живописни рисунки, приложни работи и компютърни графики. Конкурсът е част от Националното състезание „Водата-извор на живот”, чиято цел е да предостави възможностт на учениците за съвместна работа, обмяна на опит и идеи за опазване и използване на водите. В раздела за приложни изкуства Павел Стефанов от VІІІ клас получи поощритена награда за своя колаж на тема: „Море”.

 
Награда за компютърна графика за участие в Националния конкурс ПДФ Печат Е-мейл

Ученици от СОУ „Вичо Грънчаров” взеха участие в Националния конкурс-изложба за детска рисунка на тема „Към звездите…”. 

2Kam_zvezdite_1

1Martin

1Georgi

От около 1000 рисунки на деца от цялата страна, колективна награда за компютърна графика получават Георги Борисов и Мартин Роглев от VІ клас. Християн Ангелов от ІХ клас е на трето място във ІІІ-та възрастова група 13-17 години.

Награждаването ще се състои на 12.04.2010г.(понеделник) от 14.00 часа в Младежди дом, гр. Ловеч.

 
Награди на Националната изложба за детска рисунка ПДФ Печат Е-мейл

A1-3deca
За втора година наши ученици печелят награди на Националната изложба за детска рисунка на кулинарна тема: „Рецептите на баба”. Изложбата е част от програмата на Кулинарния фестивал „Пъстра Трапеза на гости на ...Моя град”2010:

A2._grupa

- Специалната награда, осигурена от Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите „АРИЗ 7” получи Диляна Димитрова от V клас;

- Специалната награда, осигурена от фирма „Ивитал Консулт” ЕООД заслужи Венелин Стефанов от VІІ клас;

- Юлия Бохачек  от ІV е победител във втора възрастова категория (7-10г.).

 


Страница 4 от 5