Начало Физическо възпитание и спорт

Физическо възпитание и спорт
Класирани за областно ниво!!! ПДФ Печат Е-мейл

1 IMG 2945Ученическите игри по тенис на маса за момичета 8- ми-10-ти клас, бяха проведени в зала "Никола Петров". Отборът ни срещна съперника от ПГХТ "Проф. д-р Асен Златаров". Нашият отбор игра в съревнование индивидуално и по двойки. При индивидуалната среща момичетата от СУ "Вичо Грънчаров" спечелиха индивидуалните срещи с нито един загубен гейм. При надпреварата по двойки момичетата повториха успеха с 3:0 гейма и успяха да се класират на първо място на общинско ниво от ученческите игри по тенис на маса. Това класира отборът ни на областно ниво където очакваме по трудни срещи и повече отбори от областта.

Успехи в следващата надпревара!

 
Щафетна обиколка на гр.Горна Оряховица ПДФ Печат Е-мейл

1 schtaf 20170510 191750 1На 10 май 2017 г се проведе традиционната щафетна обиколка на гр.Г.Оряховица. Нашето училище се представи с три отбора. Момчетата до 8 клас завоюваха първо място и получиха най-голямата купа. Приносът за успеха е на Атанас Иванов, Иван Димитров, Илиян Жеков, Георги Кръстев, Димитър Павлев, Елин Нешев, Милко Кирилов и Георги Недев. Отборът на девойките завърши на 3 място, а на юношите на 4 място.

 
За купата на „Кока кола” ПДФ Печат Е-мейл

1 kokakolaIMG 20170511 082103За четвърта поредна година нашето училище участва в регионалния турнир за купата на "Кока кола", който се проведе на 6 май в гр.В.Търново. След оспорвани двубои отборът ни в състав:Ангел Паунов, Георги Недев, Георги Кръстев, Елин Нешев, Кристиян Енчев, Любомир Лалев, Кристиян Симеонов, Християн Йорданов, Християн Ангелов и Кристиян Иванов се класираха на престижното 3 място.

 
Награда за най-добър спортист за 2016 година ПДФ Печат Е-мейл

georgi7Георги Галинов Недев от 7“б“ клас получи грамота и статуетка във възрастова група 2003 г. за най-добър спортист за 2016 година от ОФК â€œЛокомотив”- гр.Горна Оряховица 

 
Ученичката от VІІІ „А“ клас на СУ „Вичо Грънчаров“ Деря Софта е сред победителите в Международния т ПДФ Печат Е-мейл

IMG 2474От 20.10.2016-23.10.2016г. се проведе Международен турнир по тенис на маса в град Никозия Северен Кипър.Ученичката от VІІІ "А"€œ клас Деря Софта взе участие и се състезаваше за отбора България. В международния турнир взеха участие 8 отбора-(Турция,Кипър-А ,Кипър-Б,Косово,Босна, Херцеговина, България-А и България-Б).На отборното състезание се класира на трето място.На двойки-€“ отново на трето място.На индивидуално-€“ на-девето място.

 


Страница 1 от 6