Начало Гордост След години Випуск 2003

Випуск 2003
Бистра Топалова ПДФ Печат Е-мейл

Бистра Топалова

Bistra(випуск 2003, СОУ „Вичо Грънчаров”)

Завърших СОУ” Вичо Грънчаров” – профил  „Чуждоезиков” – английски език.  За училището си мога да кажа, че ми е дало страшно добра подготовка, за което съм много благодарна. След това продължих образованието си – Бакалавър по финанси, Магистър по Бизнес администрация и финанси. Сега живея в щата Ню Джърси . Уча в университета в Уилмингтън в щата Делауеарл

 
Кристияна Стоянова /Вичева/ ПДФ Печат Е-мейл

Кристияна Стоянова /Вичева/

(випуск 2003, СОУ „Вичо Грънчаров”)

Изминаха седем години от абитуриентската ни вечер. Ден, към който винаги се връщам с радост, но и с мъничко тъга в очите. На този ден аз казах „Довиждане” на своите учители и съученици и „Здравей” на новите предизвикателства в живота. Живот, осеян с препятствия, които, благодарение на всичко научено от нашите страхотни преподаватели, преминавам с лекота. Сега съм част от младите надежди на България и се надявам с наученото да успея да променя към по добро условията и начина на живот в нашата Родина.

Завърших висшето си образование със защита на две магистърски степени по „Качество и експертиза на стоките” и „Счетоводство и одит в нефинансовите предприятия”. Към настоящия момент работя като касиер-счетоводител в една от най-проспериращите и модерни фирми за СОТ услуги в България.

Животът ме отведе далеко от родния ми град и скъпото ми училище, но където и да съм аз знам, че уроците, получени на ученическия чин никога няма да бъдат забравени и винаги ще ми бъдат от полза и занапред.

 
Юлия Мумджиева ПДФ Печат Е-мейл

Юлия Мумджиева

Uliq Momdjieva(випуск 2003, СОУ „Вичо Грънчаров”)

СОУ „Вичо Грънчаров“ бе моето училище цели 12 години. След 7-ми клас записах профил „Чуждоезиков“ – английски език - и макар че градът ни е малък, тук аз и моите съученици имахме възможността да срещнем прекрасни, отдадени на своята професия учители.

През 2003г. завърших средното си образование, кандидатствах и след издържан изпит по математика се записах да уча в Университета по архитектура, строителство и геодезия в гр.София – специалност „Строителство на сгради и съоръжения“. Пет години по-късно се дипломирах и днес работя като инженер-проектант
 
Светлана Минева ПДФ Печат Е-мейл

Светлана Мануилова Минева

Svetlana-IMG 5197 copy copy1(випуск 2003, СОУ „Вичо Грънчаров”)

През  2003 г. завършва паралелка „Музика” (специалност класическо пеене и пиано) с разширено изучаване на английски език. До края на 2007 г. продължава музикалното си развитие в хор „Славянско единство” при участието му в хорови изяви в България и турнета из Европа.

В периода 2003–2007 г. Светлана Минева следва специалност Книгоиздаване във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий” и завършва с пълно отличие, а през следващите две години защитава също с отличен успех и магистърска степен специалност Печатни медии във ФЖМК на СУ „Св. Климент Охридски”. От 2007 г. има редица публикации по проблеми на книгоиздаването във в. „Култура”, както и в специализирани издания по полиграфия като сп. „Print-Pack”, „Библиотека”, сб. „Библиотека, четене, комуникации” и др. През следващата 2008 г. вече е отговорен редактор на редакция Специализирана и преводна литература в най-голямото българско издателство „Сиела”. Само за три години подготвя над 70 заглавия в областта на икономиката, маркетинга, полиграфията, журналистиката, политологията, литературознанието и др., като понякога подготвя и творби от съвременната българска и чужда художествена литература. Сред най-популярните автори, с които работи, са Михаил Вешим, естрадната прима Лили Иванова, Елизабет Костова, Илия Троянов, Капка Касабова, Тим Северин.

През 2010 г. Светлана Минева печели конкурс за редовен докторант по журналистика, специалност Книгоиздателски профили във ФЖМК на СУ „Св. Климент Охридски”.

 
Мая Йорданова ПДФ Печат Е-мейл

Мая Йорданова

Maja.pg(випуск 2003, СОУ „Вичо Грънчаров”)
През 2003г., завърших СОУ "Вичо Грънчаров" - музикална паралелка. Бях в класа по пеене на Мария Касабова, на която съм безкрайно благодарна и признателна, за вярата и подкрепата и в мен през годините на моето обучение.
Висшето си образование получих в НМА "Проф. Панчо Владигеров" гр. София
Лауреат съм на конкурсите "Люляков Ловеч", националният конкурс "Светослав Обретенов"- Провадия,  академичният конкурс "Христо Бръмбаров", на европейският младежки конкурс "Короната на Търновград" и др.
В момента работя в Софийска опера и балет.

 
Стефан Станиславов Славчев ПДФ Печат Е-мейл

Стефан Станиславов Славчев

stefan(випуск 2003, СОУ „Вичо Грънчаров”)

Ученик в профил „ Чуждоезиков” – английски език на СОУ” Вичо Грънчаров”.Участвал съм в ученически състезания и олимпиади. Висшето си образование продължих и завърших в ТУ  и УНСС град София.
Вземал съм участие в студентски обмени и международни практики,член съм бил на студентски съвет.

Магистър инженер телекомуникации и Икономика на съобщенията.
Работя от 2007 година в областа на ИТ на интернационално ниво
 
Пламен Димитров Крумов ПДФ Печат Е-мейл

Пламен Димитров Крумов

Plamen KrumovЗавършил 2003 СОУ "Вичо Грънчаров" профил- “Информационни тенологии”

Завършил 2009 МУ " Св. Георги" гр. Пловдив - медицина
Работя в :МБАЛ " Пазарджик" отделение Урология, МБАЛ " св. Панталеймон" гр. Пловдив СПО,  гр.Стамболиски Спешен кабинет