Начало Гордост След години Випуск 2005

Випуск 2005
Илия Илиев ПДФ Печат Е-мейл

Илия Илиев

Ilia Iliev(випуск 2005, СОУ „Вичо Грънчаров”)

Завърших СОУ „Вичо Грънчаров” през 2005г. с природо-математически профил. Продължих образованието си в НМА „проф. Панчо Владигеров” със специалност "класическо пеене" и в момента се реализирам като оперен певец. Макар и реализацията ми да е различна от профила на средното ми образование, ценностите, възпитанието и качествата, които придобих и развих в училище винаги са ме съпътствали в житейския ми път. Гордея се, че именно в СОУ „Вичо Грънчаров” получих средното си образование. Училище с традиции, отличаващо се с високо ниво на обучение и отношение към своите възпитаници. С любов си спомням за всички мои учители, които ме напътстваха и участваха във формирането ми като личност, за тяхното внимание и всеотдайност.
Благодаря на целият екип на училището за прекрасните години прекарани в него!

 
Йордан Димитров Железаров ПДФ Печат Е-мейл

Йордан Димитров Железаров

Iordan Jelezarov(випуск 2005, СОУ „Вичо Грънчаров”)

В училище „Вичо Грънчаров” прекарах 12 от най – хубавите си години. Запознах се с едни от най – добрите ми приятели, с които и до днес сме неразделни. Преподавателите, които ме обучаваха бяха най – добрите в града и неслучайно научих толкова много неща от тях. Все пак с тях прекарваме повече време, отколкото с нашите родители. Те за мен бяха второто ми семейство и вторите ми родители. В СОУ „Вичо Грънчаров” придобих висока обща култура, добро образование и други редица качества, които ми трябваха впоследствие при моето реализиране, като човек и като личност.

След като завърших започнах да уча в „Икономически Университет - Варна”. Там завърших бакалавър „Информатика”. В момента уча магистратура „Мениджмънт”, отново в същия университет. Работя в голяма софтуерна фирма. Пишем счетоводен, банков и специализиран софтуер. Клиенти са ни големи фирми като Данон, Албена АД, Интерсервиз Узунов, Български пощи и други. Извън работата ми като програмист успях да стана съсобственик във фитнес клуб и салон за фотоепилация. Всички неща, които съм постигнал през моите 25 години ги дължа в най – голяма степен на образованието ми в СОУ „Вичо Грънчаров” и най – вече на прекрасните учители там.