Начало Гордост След години Випуск 2007

Випуск 2007
Павлин Христов ПДФ Печат Е-мейл

Павлин Христов

Pavlin(випуск 2007, СОУ „Вичо Грънчаров”)

Възпитаник на Училище   “ Вичо Грънчаров “ - випуск - профил „ Чуждоезиков” – английски език. Продължих образованието си в Технологичния Институт на Рочестър - САЩ.

Годините в гимназиалния курс остават най-емоционалните и пълноценни в досегашния ми живот. Пазя горещи спомени за преподавателите в това училище, които не само успяха да превърнат повечето от нас в устремени за знания младежи, но и добавиха за тези години от детството ни, прекрасни мигове на приятелство, дружелюбност и колективно щастие. Под тяхно ръководство постигахме отлични резултати в учението, активно спортувахме и трупахме победи в междуучилищни състезания и олимпиади, разширяваха мирогледа ни с екскурзий в страната и международен обмен на ученически форми. Те бяха и нашите най-добри приятели, загрижени, когато пред някой от нас възникнат проблеми и истински щастливи, когато успяваме.

Сега, когато имам възможността да се върна в Горна Оряховица, се отбивам в училището за да се видя с учителите от онова незабравимо време. Тези, които и днес продължават да са пред своите класове, отговорни за развитието и бъдещето на децата от нашия град.

Пожелавам им здраве както и да успеят да изградят всеотдайни последователи на своята професия, за да съхранят за много следваши поколения добрите традиций на българското училище.