Начало Гордост След години Випуск 2010

Випуск 2010
Даниела Иванова ПДФ Печат Е-мейл

Даниела Иванова

(випуск 2010, СОУ „Вичо Грънчаров”)

Уча в СОУ "Вичо Грънчаров" от 8ми клас - това беше училището, в което избрах да кандидатствам след изпитите след 7ми клас. Постъпих в многопрофилна паралелка - със засилено изучаване на английски език, информатика, математика. В момента уча фармация в Медицински Университет, София, което е много далеч и от трите предмета.
С биология започнах да се занимавам още в 9ти клас. Оттогава до 12ти клас съм участвала в областните кръгове на олимпиадата по биология и съм лауреат на националния кръг за 2010г., което ми позволи и да вляза в университета без съответния изпит.
Освен по биология съм участвала в областни олимпиади и по математика и литература във В. Търново. От 4ти клас съм много запалена по английския език. Шест пъти съм участвала в националния кръг на олимпиадите, организирани от училища "Европа", три от които съм печелила. През 2007г. прекарах две седмици в Лондон на разноски на веригата като награда за това класиране. Оттогава съм изкарала с отличен три изпита на Camebridge и през последната ми година в СОУ "Вичо Грънчаров" се класирах и на последния кръг на националното състезание по английски.
Тъй като през годините имам отлични оценки, съм сред носителите на Национална диплома за 2010г. Това е почетно отличие, което се връчва на зрелостници с отличен успех от 9ти до 12ти клас, лауреати от национални олимпиади.