Начало Актуално

Актуално
Запознаване с оценените работи от ДЗИ ПДФ Печат Е-мейл

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

От 13.06.2022 г. до 16.06.2022 г. зрелостниците лично може да се запознаят със своите оценени изпитни работи срещу документ за самоличност и в присъствието на представители на училищната зрелостна комисия.

Запознаването се извършва в СУ "Вичо Грънчаров".

 
Запознаване с оценените работи от НВО в IV клас ПДФ Печат Е-мейл

 

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

Запознаването с оценените писмени работи от национално външно оценяване (НВО) по български език и литература и математика на учениците в IV клас да се извърши на 13.06.2022 г. и 14.06.2022 г. от 9:00 до 17:00 часа в Регионално управление на образованието – Велико Търново в стая № 4, ул. „Арх. Георги Козаров“ № 1 съгласно заповед №РД06-543/08.06.2022 г. на началника на РУО – Велико Търново.

Запознаването с оценената индивидуална работа на ученика от НВО в IV клас по български език и литература и по математика се извършва в присъствие на член на регионалната комисия за проверка и оценяване на изпитните работи на НВО (РКПОИР) чрез влизане в системата с определени права на достъп, като:

– ученикът и неговият родител виждат сканираната и оценена изпитна работа с присъдени точки за всека задача;

– сканираното изображение не може да бъде снимано, записвано, отпечатвано и изнасяно от залата.

– не се допуска разглеждане на други изпитни работи.

 
Нов сайт ПДФ Печат Е-мейл

https://vicho-grancharov.eu/index.php/bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8

 
Kарнавал ехти сега ПДФ Печат Е-мейл
В училищните коридори светли карнавал ехти сега.2karnaval n.
Маски шарени, балони, весел звън, усмивки на деца.
И всеки в своя най-голям талант се е раздал
на този чуден, цветен и вълшебен бал.
Денят 05.05. в СУ "Вичо Грънчаров" ще остане незабравим за учениците, включени в групите за целодневна организация на учебния ден. От сутринта до късния следобед всеки от тях беше пременен като своя любим приказен герой. Инициативата е посветена на патронния празник на СУ "Вичо Грънчаров" и се провежда за втора поредна година.
Празникът започна с посрещане на децата от подготвителна група "Червената шапчица" при ДГ "Здравец", които пристигнаха приказно облечени и готови за игри. Бъдещите ученици отгатнаха всички гатанки, подготвени от първокласниците и заедно се впуснаха в забавленията, които ги очакваха във "Вълшебната" ни стая. Празникът продължи на откритото игрище с танци, песни, драматизации и много балони.

В следобедните часове, карнавалът достигна своята кулминация в актовата зала, където всички ученици представиха своите герои и се състезаваха в различни категории. На сцената оживяха Червената шапчица, Котаракът с чизми, Снежанка, Пепеляшка, Хитър Петър и още много, много любимци от детските книги. Проведоха се игри, викторина и безброй изненади, за които децата получиха награди, грамоти и медали. В края на деня, въпреки умората, усмивките не слязоха от лицата ни и си обещахме този празничен карнавал да се превърне в традиция.

 
НОЩ НА ВОЛЕЙБОЛА - 2022 ПДФ Печат Е-мейл

2vol nЕдна мечта на катедра физическо възпитание и спорт, превърнала се в реалност и традиция в празничните дни на СУ" Вичо Грънчаров ". Беше чудесно! В духа на приятелство и феърплей.!

Благодарим на ПГХТ" Ас. Златаров", ПГЛПИ"Ат. Буров ", СУ" Г. Измирлиев", ПГЕЕ"М. В. Ломоносов", ВК "Импулс", бивши, настоящи ученици и колеги на СУ"Вичо Грънчаров", за уважението и споделеният празник!
 


Страница 1 от 91