Начало Актуално

Актуално
ВТОРИ ПРИЕМ ТАЛАНТИ ПДФ Печат Е-мейл

Уведомявам Ви, че Община Горна
Оряховица започва втори прием на документи
за предоставяне на закрила на деца с
изявени дарби съгласно Общинска
програма на мерките за закрила на деца
с изявени дарби от общинските училища
за учебната 2020/2021 г.

Приема ще бъде от 10 септември до 27 септември 2021 г. на място /стая
305/ в Община Горна Оряховица.
Документи могат да бъдат подавани и по
имейл:

Документите трябва да съдържат:
1. Попълнено Искане (в прик. файл);
2. Копие от удостоверение за раждане или
лична карта на детето;
3. Служебна бележка от училището, че
през 2020/2021 г. ученикът се е обучавал в ....
клас и няма наложени наказания за
периода.
4. Документи, удостоверяващи класиране.

Неокомплектовани документи няма да се
приемат!

Телефон за контакт: 088 28 27 778

Attachments:
Download this file (08-09-искане 2021.doc)Искане45 Kb 8.09.2021 15:19
Download this file (08-09-Общинска програма закрила на деца с изявени дарби 2021.pdf)програма9641 Kb 8.09.2021 15:19
 
Отново на върха ПДФ Печат Е-мейл

23ma7 nС гордост споделяме успехите на ученици от СУ "€žВичо Грънчаров" на Финален кръг на Международен турнир "Математика без граници", гр. Несебър. Нашето училище беше представено от три млади дами, които в предварителни кръгове защитиха право на участие на финала. Талантливите момичета ни зарадваха с пълен комплект медали. Златен медал спечели Кристина Енчева от III "а" клас, с класен ръководител Ваня Недкова, сребърен медал грабна Ивона Русева, с бронзов медал се окичи‚ Денислава Бочукова II "б" клас, И двете момичета са ученички на Даниела Велчева. Златният и сребърният медали са единствени в съответните възрастови групи в област Велико Търново, а бронзовите са два в областта.

Трудолюбие, постоянство, знания, умения, аналитично и логическо мислене наредиха достойните грънчаровци сред победителите. Криси се състезава със 195 третокласници от страната, Ивка и Дени с 226 второкласници.

Браво, момичета! Пожелаваме на Вас и Вашите учителки нови успехи и покоряване на още върхове в областта на математиката!

Адмирации за Вас, родители!

 
Обучение за работа с образователните софтуери „MozaBook“ и „zSpace“ ПДФ Печат Е-мейл

Във връзка с изграждането на STEM център, учители от СУ "Вичо Грънчаров" преминаха обучение за работа с образователните софтуери "MozaBook" и "€žzSpace".

По време на обучениет1viber изображение 2021 07 14 08 40 03 211о представител на "€žЮнион Интерактив", развиваща дейност-образователни технологии, софтуер и обучения на преподаватели-презентира възможностите на тези уникални технологии, с която учениците учат чрез виртуална 3Dхолограми ще провеждат експерименти и изследователска дейност в лабораторни условия от най-ново поколение.

 
Ученическото творчество „Заедно“ ПДФ Печат Е-мейл

ZaednoSC 2381 Учениците със специални образователни потребности от СУ "Вичо Грънчаров" участваха и получиха своите отличия -грамота и книжка - подарък от организаторите на петата Национална изложба на ученическото творчество "Заедно". Петото издание на детския форум бе организирано от НУ "Цани Гинчев" - гр. Лясковец в партньорство с Община Лясковец, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Института за изследване на интелектуалната недостатъчност и аутистичния спектър на развитие и Сдружение "ЗОВ България". В Националната изложба тази година са участвали възпитаници на 54 училища от 16 области на България на възраст от първи до четвърти клас.

 
Първо място на "Европейско кенгуру-2021" ПДФ Печат Е-мейл

Kengyry 000094

 


Страница 10 от 91