Начало За родителите

Външни връзки
Покажи # 
# Връзка Посещения
1   Link   За децата
Всичко за възпитанието и отглеждането на вашето дете
6300
2   Link   ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ СЛАДУРИТЕ ОТ IV "В" КЛАС
4 "в" клас - класен ръководител Даниела Велчева
6354
3   Link   ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО И ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕЦАТА
Основен принцип в работата на Агенцията е сътрудничество с министерствата и ведомствата, чиято дейност е свързана с грижи за деца, както и с юридически лица с нестопанска цел, които имат предмет на дейност закрилата на децата.
6122
4   Link   Асоциация РОДИТЕЛИ
Да насърчим родителите да бъдат най-добрите родители, които могат да бъдат, и да подкрепим децата да се превърнат в най-добрите възрастни, които могат да станат.
6035
5   Link   РОДИТЕЛИ
Курсовете са интересни, забавни и полезни за развитието на детето. Курсовете ще развият творческия потенциал на детето. Така че не се замисляйте много и запишете детето си на курс по театър, танци, рисуване или език например
6874
6   Link   Психология в помощ на родителите
Адаптация на детето към училищно обучение
6429
7   Link   Юношеството - толкова трудна възраст
Трудно е да си родител на юноша, изпаднал в криза. Още повече, че пътят към света на възрастните все повече се изпълва с насилие… Защо е толкова твърдоглав? Как да му помогнем да открие ориентирите си?
Юношеството е тежък период за не само за децата, но и за родителите им, които трябва да “дирижират” постоянни конфликти. И тази ужасна криза на възрастта става все по-трудно и по-трудно управляема.
5859
8   Link   Ученици, учители и родители - трябва да работим добре заедно!
В сайта ще намерите обучаващи игри, полезни връзки към образователни сайтове, тестове и всичко което би представлявало интерес за нас.

Сайта е предназначен за ученици от I до VIII клас, но ще бъде полезен и за ученици от по-горните класове. Надявам се, да е полезен за родители и колеги учители. Обучението по Информационни технологии (ИТ) в училище трябва да формира положително емоционално отношение и желание за работа с компютър. Интересът на децата към информационните технологии е голям, трябва учителите да го съхраним.
6300