ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС >>>> Прием първи клас <<<< ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС >>>> Прием след завършен 4 клас <<<< ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС
Начало
СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица

Пленер „Заедно да събираме разделно” ПДФ Печат Е-мейл

20-09-DSC02937Ученици от СОУ „Вичо Грънчаров” подкрепиха и се включиха в инициативата за разделно събиране на отпадъци. Домакини на проявата бяха община Горна Оряховица и Организацията по оползотворяване на отпадъци „Екоресурс”, с който Общината има сключено споразумение за разделното събиране.  20-09-DSC02931На 20 септември с детски пленер на площад „Георги Измирлиев” в Горна Оряховица официално стартира инициативата за разделно събиране на отпадъци. 20-09-DSC02935Пленерът премина под надслов „Заедно да събираме разделно”.

 
Празнуването на "Европейския ден на езиците" ПДФ Печат Е-мейл

 Evropa-4klasУчениците от СОУ „Вичо Грънчаров”  взеха участие в празнуването на Европейския ден на езици. Те нарисуваха рисунки на тема „Как си представям страната, чийто език изучавам?”. Навръх празника - в неделя, Училища "Европа" в Горна Оряховица организираха тържествено връчване на наградите на отличените ученици .                                                                  217-26-S4038828   Награди и подаръци получиха Симона Стоянова, Ивона Леонова, Никол Бочукова, Христина Савова, Пламена Пенкова, Виктория Маринова, Васил Богословов и Сабрина Александрова от ІV „в”, Илия Стефанов от ІІІ „б” клас и Стефан Илиев от 1 „а” клас. Организаторите на празника почерпиха малчуганите с вкусна торта и им пожелаха още по-големи успехи при усвояването на европейските езици.

 
С грижа за всеки ученик ПДФ Печат Е-мейл
СОУ"Вичо Грънчаров" е единственото училище от Горна Оряховица, което спечели 3 проекта по националната програма "С грижа за всеки ученик" - Модул "Осигуряване на обучение за талантливи ученици за участие в ученически олимпиади ". Така училището си осигури възможност за допълнителна подготовка на своите възпитаници по английски и руски езици, биология и здравно образование.
 
НА ДОБЪР ЧАС ПРЕЗ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА! ПДФ Печат Е-мейл

 

 

15_10

Честит празник,

скъпи ученици, родители и преподаватели!

Годината има много начала. За някои започва на първи януари, за други-в началото на пролетта, а за всички нас-на 15 септември. След веселото лято вниманието ни отново се насочва към училището и към децата, които отново са пораснали.Отново започваме това,което понякога ни се струва трудно,но след като отмине, се оказва приятно.Отново сме заети с целенасочена работа. Отново сме в голямата компания на класа и училището. Добре дошли в училище!

Лятото се изниза неусетно, оставяйки ни септемврийска жега и носталгия по все още незастиналите, вълнуващи спомени от ваканцията. За кой ли път този двор посреща своето палаво ято, заредено с енергия и жажда за наука? За кой ли път притихналите класни стаи, изтръпнали от вълнение, очакват с нетърпение своите гласовити и умни жители? В този прекрасен ден за всички български деца, учители и родители, ден, в който усмивката и вълнението заливат училищния двор, ми позволете с не по-малко вълнение да ви поздравя с първия звънец, с първия учебен ден.

bot__laptop

 


 
Kандидатстване по програма „Учебни визити” ПДФ Печат Е-мейл


Centar

Покана за кандидатстване по програма "Учебни визити" към 15.10.2010г., академична 2010/2011г.
Поканата можете да видите тук.

Покана за кандидатсване на български организатори по програма "Учебни визити" за академичната 2011/2012 година
Повече информация може да намерите тук

Приключи селекцията във връзка с обявената от ЦРЧР покана за кандидатстване за организиране на учебни визити в България, период септември 2010 - юни 2011. Информация за българските организатори и темите на визитите може да намерите тук

 
Награждаване на Даниела Иванова с почетното отличие „Национална диплома” на МОМН ПДФ Печат Е-мейл
Daniela_S5000114
по награждаване obschta-Daniela-S5000135с почетното отличие „Национална диплома” на МОМН на  Savov-DanielaS5000127Даниела Иванова.

 

 

 

 

 

Тя е лауреат от Олимпиадата по биология и пета на олимпиадата по английски тази година. Има награди от още куп състезания и се пълниаотличничка през всичките години на обучението си.

С церемонията по награждаването на двамата най-добри средношколци на областта бе открита и новата актова зала на Регионалния инспекторат на МОМH. Дипломите бяха връчени от шефката на инспектората Розалия Личева и зам. областния управител Изабела Чорбаджиева. На тържеството бяха поканени родители, учители, училищните ръководства, присъстваха и горнооряховският кмет Йордан Михтиев и шефката на отдел „Образование и култура” Йорданка Кушева.

Ръководството на СОУ „Вичо Грънчаров” се беше подготвило с поздравителни адреси до двамата отличени ученици, а на своята възпитаничка директорът Милчо Савов подари картина, дело на млада художничка от училището.

Най-радващото за мен е, че двамата най-добри ученици на областта остават да учат в България и искат да правят кариера в родината си, каза в поздравителното си слово Изабела Чорбаджиева.

Даниела следва своя план и въпреки многото възможности избира да  учи фармация в  Медицинска академия -София.

Националните дипломи се определят от МОMН по предложение на училищата и регионалните инспекторати на особено изявени ученици, постигнали отличен успех и победители в национални и международни състезания. Тази година единствените отличени от В. Търновска област са двете горнооряховски деца.

 

 

 


Страница 93 от 109