ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС >>>> Прием първи клас <<<< ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС >>>> Прием след завършен 4 клас <<<< ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС
Начало
СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица

Осем ученика заминават на Националното лингвистично кенгуру! ПДФ Печат Е-мейл
    Дългоочакваните резултати от класирането за участие в Националния кръг на "Лингвистично кенгуру" вече са публикувани. По руски език ще участват: Калина Хаджиниколова, Кристиан Диксоков, Никола Граматиков, Влада Ремезова, Павел Ремезов, Яна Енева, Диана Енева, Регина Ремезова; по английски език - Никола Граматиков и Кристиан Диксоков. Честита победа, ученици! Успешно представяне в националния кръг в София на 5 юни 2010година!   

 
СОУ „Вичо Грънчаров” приветства своите първокласници ПДФ Печат Е-мейл


   На 13 април 2010 година  в СОУ „Вичо Грънчаров” по стар български обичай  с пита и сол, в знак за гостоприемство и „Добре дошли”, бяха посрещнати първокласниците и техните родители. В актовата зала на училището се състоя родителска среща с концерт, изнесен от учениците от начален курс. Бъдещите първокласници и техните родители чрез виртуална разходка бяха запознати с условията на обучение, извънкласни дейности и отдих, които ще ги съпътстват в годините. Спонтанно се изви българско хоро на учители, родители и ученици.


 
“Срещата” с Япония се състоя ПДФ Печат Е-мейл

       На 16 април 2010 година в Актовата зала на СОУ “Вичо Грънчаров” се проведе среща с доброволци от Япония, работещи като преподаватели по японски език във Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий”. Гостенките от Япония се придружаваха от госпожа Сугимото. Всички, които се интересуват от японската култура и бит, се запознаха с традиционното облекло кимоно и юка.
продължава>
 
Отлично представяне в националния кръг на олимпиадата!!! ПДФ Печат Е-мейл
Отлично представяне в националния кръг на олимпиадата по руски език на 20.03.2010 година в град Ямбол имат 4 участници от СОУ “Вичо Грънчаров”. Браво за техния олимпийски дух, за упоритостта в подготовката през цялата година по проекта “Работа с талантливи ученици за участие в олимпиадите”, за достойното участие и отличните резултати!!! От максималния брой 100 точки нашите момичетата са с отлични резултати: Яна Енева – 96 точки, Диана Енева и Регина Ремезова – 93 точки, Любослава Крумова – 88 точки. В най-трудното състезание – олимпиадата, те се състезаваха със 100 свои съперници от цялата страна. И победиха достойно!!! Момичетата оправдаха нашите надежди и ни зарадваха с високите си постижения! Честната победа във всички кръгове на олимпиадата е най- ценна!!!  Честита победа, момичета!!! Успехи и в бъдещите съревнования!!!
продължава>
 
За първи път наш ученик се състезава и представя окръга на национална олимпиада по английски език! ПДФ Печат Е-мейл

1Tani_i_DanielaДаниела Иванова, ХІІ клас, доказа знанията си по английски език и постигна успех както за себе си, така и за училището.

Тя получи 94 точки при максимален брой 100 на областния кръг и зае едно от първите места. В нейната възрастова група тя е единствената класирана от Великотърновска област! А общо от всички групи – единствена от ГорнаОряховица!1Sertifikat_A

Националният кръг от олимпиадата се проведе на 27.03.2010 в гр. Кърджали. С нетърпение очакваме резултатите!
 
Нови успехи на отбора по информатика и ИТ ПДФ Печат Е-мейл

Нови успехи на отбора по информатика и ИТ .

Областен кръг на Националнатаолимпиада по ИТ. Училището ни беше домакин на областния кръг на 12.03-15.03.2010 година.

2snimka_IT-1

Отборът се представи отлично. Участвахме с общо 5 проекти от 5-10 клас, в направления – Уев сайт, Мултимедия, Интернет приложения, Мултимедийни приложения. Призово класиране:

  1. Денислав Лефтеров е Петър Стоянов– 1 място в категория „Интернет приложения” – 10 клас. http://geo.souvg.com/
  2. Венелин Стефанов и Стела Стефанова – 1 място в категория „ Уев сайт”, 7 клас.

И двата проекта ще участват в Националния кръг на Националната олимпиада през месец май в град София

snimka_IT-2


 


Страница 130 от 137