СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица
ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС >>>> Прием първи клас <<<< ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС >>>> Прием след завършен 4 клас <<<< ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС
Начало
СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица

Ученички от СОУ”Вичо Грънчаров” с медали от Републиканското състезание по авио и ракетомоделизъм 14 ПДФ Печат Е-мейл
avio-IMG_0663Отлично представяне на националното състезание за юноши в Ловеч по авио и ракетомоделизъм направиха за поредна година Марияна и Христина Савови.
avio-IMG_0641Двете сестри грабнаха отново призови места: Марияна -1-во място при Гуменяк F1B,  Христина – 2-ро място при ПАвиомоделизъл Р-30 и 3-то  място по ракетомоделизъм -шоу.
avio_IMG_0586Възпитаничките на СОУ”Вичо Грънчаров” доказаха високата си класа за пореден път и премериха сили наравно с юношите. AA-HristinaDiplom2
продължава>
 
“Обречени на дълга към Отечеството” – това наистина не бива да се забравя! ПДФ Печат Е-мейл
 Това е заглавието на книгата, която излезе от печат в навечерието на 9 май – Ден на победата над хитлерофашизма и Ден на Европа. На организираната от Инициативния комитет за честване на бележитата 65 годишнина презентация присъстваха и участничките в Националния ученически конкурс “Приносът на българския народ в победата над хитлерофашизма” Виолина и Мария. Методически ръковадител на техните разработки ( интервю с живи участници от Горна Оряховица във Втората световна война и есе “Открих те, земляко”) е госпожа Невянка Личева.
продължава>
 
„Нарисувай своите права” ПДФ Печат Е-мейл

2Vsichki_zaednoОсем ученика от седми клас приеха предизвикателството със свои рисунки да участват в конкурса обявен от Генерална дирекция „Правосъдие, свобода и сигурност” на Европейската комисия. За четвърта поредна година се обявява стартирането на състезание сред младите хора за създаване на плакат „Нарисувай своите права”. Темата тази година бе „20-та годишнина от приемането на Конвенцията за правата на детето”.

Участниците трябваше да създадат плакат, който да илюстрира едно от правата, вписани в Конвенцията за правата на детето.

продължава>
 
Националното външно оценяване на учениците от ІV клас ПДФ Печат Е-мейл

Националното външно оценяване на учениците от ІV клас се осъществява, чрез изпитвания за установяване постигането на очакваните резултати от обучението, определени с държавните образователни изисквания за учебното съдържание по Български език и литература на 10.05.2010г., Математика на 11.05.2010г., Човекът и природата на 12.05.2010г. и Човекът и обществото на 13.05.2010г. за началния  етап на основното образование.

Следващата  информация е за регистрирани.

 
Първо място на зоналните състезания по тенис на маса ПДФ Печат Е-мейл

На 12.05 в град Плевен се проведоха зоналните състезания от „Ученически игри 2010” по тенис на маса – девойки 8-10 клас. В оспорваните надпревари участваха първенците от областите Габрово, Ловеч, В.Търново и Плевен. Хатче Еюбова, Десислава  Димитрова и Зорница Траянова завоюваха 1во място и се класираха за финалите на 4-6.06. в град Търговище.

 
Голям успех за нашите ръгбисти! ПДФ Печат Е-мейл
ragbi-obschta-25.04.3На 05.05.2010 година в гр.София на стадион ж.п. завод се проведе дъражвно първенство по „ръгби 10”. В турнира участваха 14 клубни отбора от цялата страна.
ragbi-IMG_0415Тимът на СОУ „Вичо Грънчаров „ - Горна Оряховица ръководени от Красимир Кръстев и Георги Касабов, се класира на призовото 4 място. Това е голям успех за нашите състезатели ,защото те са единственият ученически отбор, който се състезава на клубно ниво в държавното първенство.
 


Страница 88 от 98