ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС >>>> Прием първи клас <<<< ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС >>>> Прием след завършен 4 клас <<<< ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС
Начало
СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица

Ученици от СОУ „Вичо Грънчаров” с високи резултати от Национално състезание. ПДФ Печат Е-мейл

  Приключи Националното състезание организирано от Сдружението на Началните Учители в България. В последния финален тест участваха Йоан-Парашкев Петров от І клас, Катрин Димитрова, Вилиан Попов и  Илия Илиев –от ІІ клас, Алекс  Божинов, Петър Иванов и Стефани Новакова от ІІІ клас, Никола  Граматиков и Денислав  Станчев от ІV клас. Те придобиха право на участие след като на два от тестовете постигнаха по максимален брой точки. Тестът съдържаше учебен материал от всички изучавани дисциплини.        

Известни са и окончателните резултати: - постигнали максимален брой точки – 50 са.

Nacionalno-IMG_0309 Nacionalno-S5031222nacionalno-S5031252

Алекс Веселинов и Петър Иванов от ІІІ клас,  с класен ръководител г-жа Даниела Велчева и Никола Граматиков от ІV клас, с класен ръководител г-жа  Маруся Йорданова.
 
Ученички от СОУ”Вичо Грънчаров” с медали от Републиканското състезание по авио и ракетомоделизъм 14 ПДФ Печат Е-мейл
avio-IMG_0663Отлично представяне на националното състезание за юноши в Ловеч по авио и ракетомоделизъм направиха за поредна година Марияна и Христина Савови.
avio-IMG_0641Двете сестри грабнаха отново призови места: Марияна -1-во място при Гуменяк F1B,  Христина – 2-ро място при ПАвиомоделизъл Р-30 и 3-то  място по ракетомоделизъм -шоу.
avio_IMG_0586Възпитаничките на СОУ”Вичо Грънчаров” доказаха високата си класа за пореден път и премериха сили наравно с юношите. AA-HristinaDiplom2
продължава>
 
“Обречени на дълга към Отечеството” – това наистина не бива да се забравя! ПДФ Печат Е-мейл
 Това е заглавието на книгата, която излезе от печат в навечерието на 9 май – Ден на победата над хитлерофашизма и Ден на Европа. На организираната от Инициативния комитет за честване на бележитата 65 годишнина презентация присъстваха и участничките в Националния ученически конкурс “Приносът на българския народ в победата над хитлерофашизма” Виолина и Мария. Методически ръковадител на техните разработки ( интервю с живи участници от Горна Оряховица във Втората световна война и есе “Открих те, земляко”) е госпожа Невянка Личева.
продължава>
 
Първо място на зоналните състезания по тенис на маса ПДФ Печат Е-мейл

На 12.05 в град Плевен се проведоха зоналните състезания от „Ученически игри 2010” по тенис на маса – девойки 8-10 клас. В оспорваните надпревари участваха първенците от областите Габрово, Ловеч, В.Търново и Плевен. Хатче Еюбова, Десислава  Димитрова и Зорница Траянова завоюваха 1во място и се класираха за финалите на 4-6.06. в град Търговище.

 
„Нарисувай своите права” ПДФ Печат Е-мейл

2Vsichki_zaednoОсем ученика от седми клас приеха предизвикателството със свои рисунки да участват в конкурса обявен от Генерална дирекция „Правосъдие, свобода и сигурност” на Европейската комисия. За четвърта поредна година се обявява стартирането на състезание сред младите хора за създаване на плакат „Нарисувай своите права”. Темата тази година бе „20-та годишнина от приемането на Конвенцията за правата на детето”.

Участниците трябваше да създадат плакат, който да илюстрира едно от правата, вписани в Конвенцията за правата на детето.

продължава>
 
Националното външно оценяване на учениците от ІV клас ПДФ Печат Е-мейл

Националното външно оценяване на учениците от ІV клас се осъществява, чрез изпитвания за установяване постигането на очакваните резултати от обучението, определени с държавните образователни изисквания за учебното съдържание по Български език и литература на 10.05.2010г., Математика на 11.05.2010г., Човекът и природата на 12.05.2010г. и Човекът и обществото на 13.05.2010г. за началния  етап на основното образование.

Следващата  информация е за регистрирани.

 


Страница 111 от 122