ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС >>>> Прием първи клас <<<< ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС >>>> Прием след завършен 4 клас <<<< ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС
Начало
СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица

АКТУАЛНО ЗА СЕДМОКЛАСНИЦИ ПДФ Печат Е-мейл
Оценките на седмокласниците ще бъдат обявени  в 17:00 часа днес, 11.06.2010 г. ТУК  за проверяване чрез персоналния номер и ЕГН на съответния ученик  и на сайта на РИО (http://www.riovt.hit.bg/)
Служебните бележки с оценките ще получите в понеделник (14.06.2010 г.).            
Съгласно чл.16, ал.1, т.3 от Наредба 11, такава бележка е нужна само на ученик,
които възнамерява да кандидатства в друга, извън Великотърновска област.
 
«Дари кръв, спаси човешки живот!». ПДФ Печат Е-мейл

logo-kravodarjavaneN12-годишната Габриела Александрова от СОУ «В. Грънчаров» Г. Оряховица е сред отличените участници в конкурса на ОСК – Велико Търново «Дари кръв, спаси човешки живот!».

Петокласничката е класирана на трето място във II-ра възрастнова група.

Най-любезно благодарим  и  каним  Габриела Александрова за участие в тържеството по повод 14 юни – Световен ден на кръводарителите и връчване на първи награди на «Обществен съвет по кръводаряване – Велико Търново» в конкурси за детски и ученически рисунки, и конкурс за лого на Съвета.

grambla-pismo

 
Четвърти в Републиката ПДФ Печат Е-мейл

tenis-gramota_2Отборът по тенис на маса – девойки 8-10 клас, участник във финалите на „Ученически игри – 2010” в гр.Търговище от 04-06.2010 година се класира на четвърто място.

tenis-gramotaХатче Хюсеинова, Десислава Димитрова и Зорница Траянова загубиха малкия финал, след крайно оспорвана борба от гр.Видин с 4:3 гейма.

tenis-gramota_3

Липсата на спортен шанс споходи и Хатче Хюсеинова в индивидуалната надпревара, където на финала след много обрати и инфарктни моменти, нашата състезателка загуби с 3:2 гейма и се класира втора на личното държавно ученическо първенство. 

 

За достойното Ви представяне, емоционално натоварване и положения труд от сърце благодарим!

P060610_11.57_01P060610_12.11

 
Конкурс за детска рисунка „Св. Трифон Зарезан” – Сунгурларе 2010 година ПДФ Печат Е-мейл

Hristian11111Компютърната рисунка на Християн Ангелов от Седмия Национален конкурс за детска рисунка „Св. Трифон Зарезан” – Сунгурларе 2010 година, е избрана от г-н Бйорн Витмарк от фирма ГЕРЦ ВИНИМПОРТ и управител на шведска фондация „ЛЕВА” да бъде публикувана в книжка и представена в Швеция с цел популяризиране на този и други конкурси и за укрепване на дружбата между двете страни.

 
Национален конкурс за детска рисунка ПДФ Печат Е-мейл

 

Dimitrova_S5000125В националния конкурс за рисунка на тема „Земята наш дом”, посветен на „Световния ден на околната среда” 5 юни и „Зелената седмица”,  Мартина Аврамова от VІІІ клас с ръководител Маргарита Рачкова зае второ място в трета възрастова група VІІІ – ХІІ клас. Конкурсът се провежда в рамките на Международния екологичен форум “Сребърна-2010”.

 

 
ПРОВЕЖДАНЕ НА ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ V И VІ КЛАС. ПДФ Печат Е-мейл

Външното оценяване на учениците от V и VІ клас се осъществява чрез писмени изпитвания-тест за установяване усвояването на учебното съдържание по предмети Български език и литература V клас- Български език и литература VІ клас , Математика V клас; Математика VІ клас, Човекът и природата V клас; Човекът и природата VІ клас,  История и цивилизация V клас; История и цивилизация VІ клас , География и икономика V клас ; География и икономика V І клас и Чужд език V клас англиски език ; Чужд език VІ клас английски език  .

 


Страница 111 от 124