ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС >>>> Прием първи клас <<<< ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС >>>> Прием след завършен 4 клас <<<< ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС
Начало
СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица

Лингвистично кенгуру – 2017 ПДФ Печат Е-мейл

lingvist 1На 11.06.2017 г. в София се проведе националният кръг на състезанието,организирано ежегодно от Фондация "€žМлада България"€.От нашето училище имахме представители в два чужди езика - английски и руски.Призьор във възрастова група III - IV клас по руски език стана Виктория Диксокова от IVб клас,която постигна максималенброй точки и зае безапелационно първото място.Участниците ни по английски език се представиха много добре ,като завоюваха едно четвърто място ( Мариела Стоянова  IVб клас );едно осмо място ( Траян Василев IIIа клас ) и на девето място се класира Стилян Папазов -VIIа клас .

Награждаването ще се състои на 24.06.2017 г. от 11ч. в 35 СУ - София.На нашите участници благодарим и пожелаваме нови успехи в овладяването на магията на чуждите езици!

 
„В света на квилинга“ ПДФ Печат Е-мейл

12kvilingtrПублична изява на група "€žВ света на квилинга"- по Проект BG05M2OP001-2.004-0004 "Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)€“ фаза 1. Във фоайето на СУ "Вичо Грънчаров" учениците подредиха изложба от изработените през годината изделия и разказаха на своите родители за работата си през годината в клуб "В света на квилинга".

 
Награда за наша ученичка ПДФ Печат Е-мейл

В Националния конкурс- изложба за детска рисунка, "Детство мое-реално и вълшебно" проведен в центъра за подкрепа за личностно развитие-Общински детски комплекс гр. Ловеч, участваха над 700 броя рисунки на деца и ученици от всички области на Бългалия.

Никол Трайкова от VІІ в клас -СУ "Вичо Грънчаров" участва със своя рисунка в конкурса и е наградена с поощтрителна награда в своята възрастова група. С изразните средства на живопистта и графиката учениците разказаха за своите игри, любими занимания, домашни животни, за семействата си и любимите си занимания.

 
Участие в проекта „Влак на буквите“ ПДФ Печат Е-мейл

УЧЕНИЦИ ОТ СУ "ВИЧО ГРЪНЧАРОВ" ГРАД ГОРНА ОРЯХОВИЦА

С ПОЗДРАВ И ПОСЛАНИЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

1 vlak na bukvite9

Учениците от Български Младежки Червен Кръст при СУ "€žВичо Грънчаров" след участие в конкурс и подбор участваха в проекта "€žВлак на буквите" по повод Деня на славянската писменост 24 май. В знак на уважение към постиженията на всеки ученик "Холдинг БДЖ" ЕАД подари награда пътуване с най-мощния парен локомотив в Европа - Баба Меца. Младите доброволци от БМЧК са доказали, че сами виждат смисъла да се борят за по-грамотна, по-успешна и модерна България. ВЛАКЪТ НА БУКВИТЕ  е обещание за бъдещето! Той е празник на грамотните и целеустремени хора, обещание от децата и техните преподаватели, които се борят за силното ни бъдеще.

"Парната тяга е енергията на миналото, Вие сте нашето бъдеще!" така приветстваха участниците организаторите от "Холдинг БДЖ"ЕАД. Държавността е започвала там, където бъде изградена железницата, а железницата е означавала развитие, път, иновации и напредък.

"На добър час с "Влакът на буквите" към всички достойни цели, които стоят пред всеки от вас!-това е част от посланието на Президента на Република България Румен Радев към участниците.

 
Бронзови медали и вицешампион ПДФ Печат Е-мейл

1 tenis na masaНа проведените в гр. Добрич финали по тенис на маса -девойки VІІІ -Х клас от 01.06-2017 до 04.06.2017 г. отборът на СУ "Вичо Грънчаров" завоюва ІІІ място.

Маринела Славова , Деря Софта, Християна Тихомирава се окичиха с бронзови медали, след 5 победи и само 1 загуба.

Нашата състезателка Деря Софта стана вицешампион на първенствата в предварителната надпревара.Традицията и тази година не бе нарушена в този спорт. За 11 последователна година училище "Вичо Грънчаров" се класира на тринадесети финали по Ученически игри.

Благодарим Ви момичета!

Желаем Ви много успехи в спорта и училище, здраве и радостни мигове.

 
За родителите на бъдещите първокласници - старт на прием 22-05-2017 г. ПДФ Печат Е-мейл

1 klas2017Уважаеми родители на бъдещите

първокласници за учебната 2017/2018г.!

От тази учебна година всички деца, кандидатстващи за прием в първи клас, задължително се регистрират в електронната система.

Повече информация за системата от правила може да откриете в сайта на Община Горна Оряховица

Публичният линк за достъп до системата е:
.

.

Уважаеми родители,

Резултатите от първо класиране ще бъдат обявени на 05.06.2017г.

  1. Резултатите от всяко класиране се публикуват на сайта за прием, както и на информационното табло за родители във всяко училище и в срок, определен от Община Горна Оряховица.
  2. Класираните деца трябва да бъдат записани в училището в указания срок, съгласно Календарния график на дейностите, определен от Община Горна Оряховица. Начална дата за записване 06 юни 2017 г.От 9.00 часа на тази дата класираните деца се записват в училището, в което са приети.
  3. Незаписани в този срок деца, автоматично отпадат от приетите, губят входящия си номер, с който са участвали в класиране и могат да кандидатстват отново за прием с нов входящ номер и ново заявление.
  4. При записване в училището е необходимо заявителят да представи в указания срок следните документи:

*оригинал и копие на документа за адресна регистрация;

*копие на удостоверение за раждане на детето;

*оригинал на удостоверението за задължително предучилищно образование;

*документите, доказващи критериите, избрани в заявлението за прием;

*документ за настойничество, в случай, че заявлението е подадено от настойник.

  1. Дете, което е класирано и записано в училище, не може да получи нов входящ номер и да участва в следващи класирания.

За повече информация следете сайта ни!

 


Страница 7 от 86