ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН IV КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ VIII КЛАС
Начало
СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица

Учениците от IV В клас изработиха табло ПДФ Печат Е-мейл

1poster oНа 21 ноември Православната църква отбелязва Въведение Богородично - Деня на християнското семейство. Според Светото писание на този ден родителите на 3-годишната Мария я завели в Йерусалимския храм и я отдали в служба на Бога.

В навечерието на празника учениците от IV В клас изработиха табло, пресъздадоха в картини своите семейства и споделиха, че семейството е мястото, в което всеки е обичан, окуражен и обгърнат с топлота и разбиране.

Четвъртокласниците пожелават на всяко българско семейство много здраве в тези трудни дни, много обич и щастие в домовете!

 
„Да спечелим заедно: един ден без цигари!“ ПДФ Печат Е-мейл

1кампанияE83На 19.11.2020 г. Ученическият съвет и БМЧК при СУ "Вичо Грънчаров" се включиха в национална акция "Да спечелим заедно: един ден без цигари!", предложена от сдружение "България без дим". Учениците проведоха информационна кампания и дарителска акция. Целта е да накара пушачите да не пушат поне един ден и вместо за цигари да дарят тези средства за благотворителност. Информационната кампания цели да засили говоренето за вредата от тютюнопушенето и върху това акцентираха доброволците.

Предизвикателство е да се откажат цигарите дори и само за един ден. Това помага да се промени и отношението към тази вредна зависимост. Победител е всеки, който участва! Решението на учениците е средствата да се използват за закупуване на спални комплекти за подпомагане на общинската болница "Свети Иван Рилски" в град Горна Оряховица.

 
Удоволствието е за учителя! ПДФ Печат Е-мейл

*
12AEnВъпреки пандемията и трудностите............ любовта, позитивизма и трудолюбието на учениците ни зареждат!

Когато дъската се окаже малка за големите знания! Удоволствието е за учителя!

 
Международен ден на толерантността ПДФ Печат Е-мейл

1611 D83A7DD78DBD16 ноември "Международен ден на толерантността" отбелязаха учениците от IV "в" клас. Те проведоха разговор на тема "Какво е толерантност?" и обсъдиха десетте златни правила на толерантността с педагогическия съветник Анита Дериджиян и класния си ръководител - Мариета Панева. Децата изработиха цвете на толерантността и споделиха добри примери за толерантност един към друг.

 
НАЦИОНАЛНИ УЧЕНИЧЕСКИ СЪСТЕЗАНИЯ „МНОГОЗНАЙКО“ ПДФ Печат Е-мейл

IMn1229 ЗЛАТНИ, 15 СРЕБЪРНИ И 20 БРОНЗОВИ МЕДАЛА СПЕЧЕЛИХА УЧЕНИЦИ ОТ СУ "ВИЧО ГРЪНЧАРОВ" ОТ I КРЪГ НА НАЦИОНАЛНИ УЧЕНИЧЕСКИ СЪСТЕЗАНИЯ "МНОГОЗНАЙКО"- "МЛАД ХУДОЖНИК", "РОДНА РЕЧ" И "АЗ ЗНАЯ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ".

В състезанието "Млад художник" първо място и златен медал заслужиха Кристина Енчева от IIIа, Владимир Христов от IVа, Магдалена Йонова и Йоана Славчева от IVб и Борислав Дончев от IVв клас.

Mn13На второ място и сребърни медали се класираха Емануела Стефанова, Ванеса Иванова, Йоанна Йорданова и Ема Апостолова от Ia.

С бронзов медал се окичиха учениците Николай Иванов от Iа , Никол Димова от Iб, Християна Касакова, Теодора Йорданова и Сияна Първева от IIIа, Денислав Цареев, Радостина Кръстеваи Кристияна Димитрова от IIIб.

В състезанието "Родна реч" участваха 20 ученици от нашето училище, а 18 от тях са носители на медали. Златен медал заслужиха Даниел Иванов, Виктория Иванова и Михаел Христов - IV б, Николай Иванов и Пламена Димитрова от Iа, Никол Димова от Iб.

Mn14Сребърни медали получиха Радослав Гатев, Ивона Русева и Денислава Бочукова от IIб, Кристина Енчева и Сияна Първева от III а.

Бронзови медали си закичиха Елина Йонова и Ралица Георгиева от IIб, Михаел Григоров, Христиан Димитров и Стефан Попов от III а, Неврие Ахмед и Йоана Славчева от IVб.

Грамоти за участие получиха Теодора Йорданова и Пламен Петров от III a.

34 ученици взеха участие състезанието "Аз зная английски език". Златни медалисти станаха са Елина Йонова и Камелия Бочева от IIб, Кристина Енчева IIIа, Иван Бъчваров, Владимир Христов и Мария Костадинова от IVа и Йоана Славчева от IVб, Веселин Иванов, Калоян Попов и Зорница Стефанова от Va, Александра Шумкова , Калоян Капнилов и Искра Йорданова от Vб, Венелин Цветков, Димитър Лонгинов и Пламен Николов от VIа, Рая Панова и Румен Попов от VIб.

Mn15Сребърни медали за Емил Добрев, Елица Дачева и Мелек Николова от II а, Радослав Гатев от II б, Сияна Първева, Радослава Николаева и Иво Бончев от III а и Даниел Иванов от IV б.

Бронзови медали получиха Ванеса Иванова и Алекс Цонков от II a и Михаел Григоров от IIIa.

Грамоти за участие получиха Христиан Димитров от IIIа, Елица Иванова от IVa, Виктор Йорданов от Vа и Мохаммед Вахдан от VIб.

Ученическите състезания "Многознайко" са предназначени за ученици I-VII клас и имат за цел да стимулират логическото мислене, въображението и паметта на учениците; да възпитат у тях чувство на надпревара за знания и постигане на успехи

Отличните знания и труда на нашите ученици и техните учители са оценени и възнаградени подобаващо.

Поздравления за достойното представяне на ученици и учители и им пожелаваме здраве и още по-големи успехи!

 
Проучване умения на гимназисти с подкрeпата на МОН ПДФ Печат Е-мейл

Проучване умения на гимназисти с подкрeпата на МОН1 СУ Грънчаров СЕРТИФИКАТ коалиция 001

Attachments:
Download this file (СУ Грънчаров СЕРТИФИКАТ-коалиция.pdf)Сертификат202 Kb16.11.2020 09:07
 


Страница 7 от 147