ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН IV КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ VIII КЛАС
Начало
СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица

МЕДАЛИ- I КРЪГ НА НАЦИОНАЛНИ УЧЕНИЧЕСКИ СЪСТЕЗАНИЯ „МНОГОЗНАЙКО“-„МЛАД МАТЕМАТИК“ И „МЛАД РОДОЛЮБЕЦ" ПДФ Печат Е-мейл

1mwdali nВ I кръг на Националните ученически състезания "Многознайкоâ" - "Млад математик" 2020 златните медалисти Емануела Стефанова-Ia, Пламена Димитрова-Ia, Ивона Русева-IIб, Кристина Енчева-IIIa,сребърните медалисти - Никол Димова-Ia, Николай Мутафчиев-IVб, както и бронзовите - Алекс Цонков-IIа, Радослав Гатев-IIб, Денислава Бочукова-IIб, Виктор Канев-IIб, Сияна Първева-IIIa, Христиан Димитров-IIIa и Елица Иванова от IVа клас доказаха своя бърз ум, креативност и логическо мислене. Това е пореден успех за нашите ученици и доказателство за добрата подготовка на децата и желанието им да доказват възможностите си на престижни състезания.

"Има много изкуства, които украсяват ума на човека. Нито едно от тях не го украсява и разхубавява така, както изкуствата, които се наричат математически." (Х. Билингзли)

Освен с математическите постижения на своите възпитаници, училището се гордее и с успехите на децата от I кръг на "Многознайкоâ"- "Млад родолюбец"

1med nЗлатни медали заблестяха на гърдите на Емануела Стефанова-Ia, Никол Димова- Ia, Пламена Димитрова- Ia, Ивона Русева-IIб, Елина Йонова- IIб, Кристина Енчева-IIIa, Христиан Димитров-IIIa, Георги Точев-IVа, сребро заслужи Радослав Гатев-IIб, а бронз-Денислав Стоянов-IIб и Михаел Григоров от IIIa клас.

Поздравления, деца, за достойното представяне! Желаем Ви здраве и бъдещи успехи!

 
„ Заедно срещу насилието в училище”. ПДФ Печат Е-мейл

11 snimkaГрамоти и образователни книжки получиха младите художници: Миглена Запрева, Даниел Нешев, Александър Хинов, Крис Сеизов и Никола Христов, ученици от СУ "Вичо Грънчаров", за представянето си в Национална изложба на ученическото творчество "Заедно".Под ръководството на ресурсния им учител - г-жа Стела Илиева, децата чрез рисунки изпратиха своето послание на тема:"Заедно срещу насилието в училище".

Дейността е организирана от Община Лясковец, Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Начално училище "Цани Гинчев", град Лясковец, Сдружение за споделено учене ЕЛА, Институт за изследване на интелектуалната недостатъчност и аутистичния спектър. Целите на изложбата са да популяризира ролята на съвременното училище за подкрепа на процеса на осъзнаване и приемане на индивидуалността на всеки ученик, да покаже възможностите за развитие на учениците със специални образователни потребности и да популяризира приобщаването като процес.

Пожелаваме още творческо вдъхновение!

 
Трето място и награда на публиката ПДФ Печат Е-мейл

12stajaТрето място и награда на публиката спечели СУ "€žВичо Грънчаров"във фотоконкурс на тема "Нашата учебна стая", организиран от Мебел Фактор. Целта на фотоконкурса е €žда се покаже творческото виждане на преподавателите в създаване на красива учебна стая за целите на съвременното образование. Работа, за която е трудно да се разкаже без да се покаже. В конкурса се включиха девет участници с повече от тридесет фотографии.

Благодарим на всички родители, ученици и приятели, които ни подкрепят!

13staja o

 
„Да спечелим заедно: един ден без цигари!“ ПДФ Печат Е-мейл

1кампанияE83На 19.11.2020 г. Ученическият съвет и БМЧК при СУ "Вичо Грънчаров" се включиха в национална акция "Да спечелим заедно: един ден без цигари!", предложена от сдружение "България без дим". Учениците проведоха информационна кампания и дарителска акция. Целта е да накара пушачите да не пушат поне един ден и вместо за цигари да дарят тези средства за благотворителност. Информационната кампания цели да засили говоренето за вредата от тютюнопушенето и върху това акцентираха доброволците.

Предизвикателство е да се откажат цигарите дори и само за един ден. Това помага да се промени и отношението към тази вредна зависимост. Победител е всеки, който участва! Решението на учениците е средствата да се използват за закупуване на спални комплекти за подпомагане на общинската болница "Свети Иван Рилски" в град Горна Оряховица.

 
Учениците от IV В клас изработиха табло ПДФ Печат Е-мейл

1poster oНа 21 ноември Православната църква отбелязва Въведение Богородично - Деня на християнското семейство. Според Светото писание на този ден родителите на 3-годишната Мария я завели в Йерусалимския храм и я отдали в служба на Бога.

В навечерието на празника учениците от IV В клас изработиха табло, пресъздадоха в картини своите семейства и споделиха, че семейството е мястото, в което всеки е обичан, окуражен и обгърнат с топлота и разбиране.

Четвъртокласниците пожелават на всяко българско семейство много здраве в тези трудни дни, много обич и щастие в домовете!

 
Удоволствието е за учителя! ПДФ Печат Е-мейл

*
12AEnВъпреки пандемията и трудностите............ любовта, позитивизма и трудолюбието на учениците ни зареждат!

Когато дъската се окаже малка за големите знания! Удоволствието е за учителя!

 


Страница 10 от 150