ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС >>>> Прием първи клас <<<< ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС >>>> Прием след завършен 4 клас <<<< ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС
Начало
СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица

С грамота за І място и Златен медал беше наградена Александра Христова ПДФ Печат Е-мейл

1 aleksndraDSCN2117С грамота за І място и Златен медал беше наградена Александра Колева, ученичка от VІІв клас, с преподавател Д.Златева, от Националния конкурс "Зелената платена 2017" който е част от Международния детски екологически форум "€žЗелената планета 2017"€,

Конкурсът насочва вниманието на децата и подрастващите върху уникалността на планетата Земя, даряваща живот на всичко живо, а също и върху значението на усвояването на космическото пространство за развитието на науката и съвременните технологии.

 
С награждаване на победителите в конкурсите завърши националният ученически празник "За хляба наш... ПДФ Печат Е-мейл

1IvailoDSC06687
Професионално жури от специалисти в областта на науката и изкуството определи най-добре представилите се.
Деца от района и цялата страна представиха своите знания, умения, рисунки, есета, проекти, традиции и обичаи, свързани с хляба и неговото производство.

Празникът е посветен на Международния ден на Земята- 22 април и се организира със съдействието на Община Благоевград, Министерство на образованието и науката, Национален дворец на децата, РУО-Благоевград и Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград .

"За хляба наш..." има за цел да запознае децата с традициите, свързани с хляба и хлебните продукти, да обогати научните познания за производството и значението на хляба, да създаде интерес към професиите, свързани с производството на хляб.

За поредна година ученици от СУ "€Вичо Грънчаров"€, изпратиха свои рисунки за участие в конкурса. Ученикът Ивайло Косев от VІІв клас, спечели грамота и благодарности за изявата.

 
Стоян Йосифов от 6"в" спечели златен медал на националното ПДФ Печат Е-мейл

Diplom Stoian YosifovВ гр. Ловеч от 12.05 до 14.05.2017 се проведе Национално ученическо състезание по авиомоделизъм.рганизатор на събитието бе Министерството на образованието и науката и Национален дворец на децата.
В него взеха участие ученици от цялата страна разделени в две възрастови групи - деца и юноши.

Състезателните класове бяха: Тренкорд-скоростен авиомодел, кордов акробат, RC акробат, електропланер, комбат, свободнолетящи авиомодели и ракети.


В състезанието се включиха над 11 отбора.
От Горнооряховския Спортен клуб "Моделист" участникът Стоян Йосифов, ученик от СОУ "Вичо Грънчаров"
показа най-добър резултат в клас - Скоростен кордов авиомодел-Тренкорд-2.5 см3,
като достигна скорост 168 km/h и заслужено получи най-високото отличие златен медал.
Стоян е включен в националния отбор за тази година и ще представя България в скоростните модели в категория юноши.

Пожелаваме успешно представяне на Стоян Йосифов и на следващите национални състезания в страната и чужбина.

инж. Милен Йосифов

 
За купата на „Кока кола” ПДФ Печат Е-мейл

1 kokakolaIMG 20170511 082103За четвърта поредна година нашето училище участва в регионалния турнир за купата на "Кока кола", който се проведе на 6 май в гр.В.Търново. След оспорвани двубои отборът ни в състав:Ангел Паунов, Георги Недев, Георги Кръстев, Елин Нешев, Кристиян Енчев, Любомир Лалев, Кристиян Симеонов, Християн Йорданов, Християн Ангелов и Кристиян Иванов се класираха на престижното 3 място.

 
Щафетна обиколка на гр.Горна Оряховица ПДФ Печат Е-мейл

1 schtaf 20170510 191750 1На 10 май 2017 г се проведе традиционната щафетна обиколка на гр.Г.Оряховица. Нашето училище се представи с три отбора. Момчетата до 8 клас завоюваха първо място и получиха най-голямата купа. Приносът за успеха е на Атанас Иванов, Иван Димитров, Илиян Жеков, Георги Кръстев, Димитър Павлев, Елин Нешев, Милко Кирилов и Георги Недев. Отборът на девойките завърши на 3 място, а на юношите на 4 място.

 
Oбучение в Районна служба пожарна безопасност ПДФ Печат Е-мейл

1 pjarna received 1496247077086710На 05.05.2017г. учениците от БМЧК при СУ "Вичо Грънчаров" град Горна Оряховица проведоха обучение в Районна служба пожарна безопасност и защита на населението. Запознаха се с работата на Eдинната система за действие - телефон 112. Доброволците присъстваха на демонстрация от служителите на РСПБЗН на работата на "Уредбата за бързо действие", действие с въздушни апарати, както и работа с прахов пожарогасител. Разяснено им беше устройството и начинът на употреба на уредите и съоръженията за пожарогасене. Запознаха се с пожаротехническото въоръжение на специализираните автомобили.

 


Страница 8 от 86