ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН IV КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ VIII КЛАС
Начало
СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица

Документи за ОБУЧЕНИЕТО НА УЧЕНИКА В ЕЛЕКТРОННА СРЕДА ОТ РАЗСТОЯНИЕ ПДФ Печат Е-мейл

Документи за ОБУЧЕНИЕТО НА УЧЕНИКА В ЕЛЕКТРОННА СРЕДА ОТ РАЗСТОЯНИЕ

1 Заявление

2.Деклапация

Attachments:
Download this file (1-16-11- Zayavlenie-za-obuchenie-v-elektronna-sreda.docx)Заявление16-1141 Kb16.11.2020 16:58
Download this file (2 DEKLARACIA.docx)Декларация43 Kb16.11.2020 08:56
 
Oнлайн обучението за гимназиите до 13 ноември 2020 г. включително ПДФ Печат Е-мейл

Областният кризисен щаб на област Велико Търново взе решение да удължи обучението от разстояние в електронна среда за учениците от гимназиална степен на територията на областта до 13 ноември 2020 г. включително.

В СУ "Вичо Грънчаров" обучението от разстояние в електронна среда ще се осъществява синхронно чрез Microsoft Teams

https://regnews.net/news/16050749003972/oblastniyat-krizisen-shtab-udalzhi-onlayn-obuchenieto-za-gimnaziite-do-13-noemvri-2020-g-vklyuchitelno

 
Призови места и медали от състезание за маунтбайк колоездене ПДФ Печат Е-мейл

1 receivedПризови места и медали за ученици от СУ "Вичо Грънчаров" от състезание за маунтбайк колоездене, организирано от Община Лясковец, с подкрепата на местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Първо място и купа във възрастова група V-VII клас момчета - отборното класиране, завоюваха Радослав Томов и Мартин Георгиев от VIIа клас, Димитър Лонгинов, Венелин Цветков и Стефан Тихов от VI а клас. В същата възрастова група -индивидуално при момчетата бронзов медалист е Мартин Георгиев, а при момичетата Никол Савова спечели трето място.

1 velosipedistiСъстезанието е за ученици с цел популяризиране на планинското колоездене в България. Проведе се по трасе в близост до манастира "Св. Св. Петър и Павел", гр. Лясковец, с дължина на обиколката "4,5 километра, 47 метра положителна денивелация.

Училищният екип поздравява участниците за достойното представяне и пожелава бъдещи успехи в областта на спорта!

 
С презентация „Народни будители“ ПДФ Печат Е-мейл

123023472 800555447176596 5230592238736815278 nВ Деня на народните будители "1 ноември отдаваме почит на ярките личности в нашата история" духовници и просветители, книжовници и борци за свобода и независимост.

В навечерието на празника учениците от групите за целодневна организация на учебния ден отбелязаха 1 ноември.

Учениците от групите за целодневна организация на учебния ден от I а, б и V а, б, в класове, с ръководители госпожа Емилия Димитрова и госпожа Стефка Попова проведоха час по родолюбие. В него петокласниците Виктор Йорданов, Мария Сахатчиева и Йордан Господинов представиха своя презентация, с която отговориха на въпросите кои хора наричаме народни будители и защо са важни, какво са направили за престижа на българското знание, как са помогнали на народа да се събуди от мрака и незнанието. Учениците от V клас подариха на първокласниците работни листи с образите на народните будители, които те оцветиха и превърнаха в книжки.

С презентация "Народни будители" учениците от ГЦОУД при VI а, б клас, с ръководител госпожа Юлия Стефанова, запознаха второкласниците от групата на госпожа Вероника Божкова с живота и делото на наши видни възрожденци. С тематични игри и награди за участниците малките ученици бяха убедени, че без делото на народните будители България не би съществувала днес.

В групата за целодневна организация на учебния ден, с ръководител господин Касабов, третокласниците чрез рисунки и четене на литературни произведения изразиха своята признателност към онези българи, които със слово и дела през вековете опазиха българската духовност, език и култура и завещаха на бъдещите поколения стремеж към знание и национално самочувствие.

Учениците от IV клас, включени в групите за целодневна организация на учебния ден, с ръководители г-жа Татяна Кирова и г-жа Стела Янкова, проведоха викторина по повод Деня на народните будители. Учителките запознаха четвъртокласниците с дейността на българските просветители, а учениците се включиха в дискусия и показаха знания за живота и дейността на български дейци, революционери, духовници и национални герои.

 
20 думи в 20 секунди ПДФ Печат Е-мейл

cherven krast logoБългарски младежки червен кръст при СУ "Вичо Грънчаров", град Горна Оряховица се включи в предизвикателството"#SpodeliZaJivot" - "20 думи в 20 секунди", организирано от Министерство на здравеопазването с видеоклип по темата за донорството.

 
Честит 1 ноември ПДФ Печат Е-мейл

1noemvri0Учениците от Ученическия съвет при СУ "Вичо Грънчаров" изненадаха своите учители по повод Деня на народните будители. Те изработиха книгоразделители и с този жест благодариха на учителите си затова, че са техните будители. Учениците от гимназиален етап, които се обучават от разстояние в електронна среда отправиха пожелания към учителите си онлайн и изработиха колаж от снимки за празника.

ПРИВЕТСТВИЕ НА МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

Уважаеми учители,

Днес е денят на народните будители! Ден, в който изразяваме своята благодарност и почит към създателите и пазителите на българската духовност, език и култура. Прекланяме се пред делото на всички, които ни завещаха стремеж към знание, будност и национално самочувствие.

 


Страница 8 от 147